Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Ноябрь » 26 » 12:15:40

Благодійність компанії «Рудь» — це концепція корпоративної відповідальності     Реклама  

26.11.2019, 12:32:17 2662 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Благодійність компанії «Рудь» — це концепція корпоративної відповідальності

Компанія «Рудь» та особисто Петро Володимирович Рудь на постійній основі беруть участь у розвитку соціальної інфраструктури та долучаються до численних благодійних проектів у спортивній, культурній, освітній, духовній сферах і здійснення соціальних заходів для дітей та дорослих. Така активна життєва позиція та небайдужість до проблем суспільства не залишилися непоміченими.

Митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Української Православної Церкви, Високопреосвященніший Никодим 25 листопада цього року вручив Голові правління АТ «Житомирський маслозавод» — Петру Володимировичу Рудь — орден за заслуги перед Православною Церквою та благодійну діяльність. Цим орденом Владика Никодим нагородив керівника компанії «Рудь» у рамках Великого балу благодійників, який нещодавно пройшов у Житомирі.

Митрополит Никодим та голова дитячої громадської організації «Все робимо самі» Богдан Купчинський подякували Петру Володимировичу за добрі справи, які впроваджувалися протягом 2019 року.

Зі свого боку Петро Рудь запевнив, що й надалі буде активним учасником благодійного руху. Адже нагороди ― це нагадування про те, що ти на правильному шляху, що не можна зупинятися на досягнутому, що хтось чекає допомоги, розради, співчуття чи просто уваги. Втім, більшість із тих, хто зробив своїм покликанням нести людям добро, не потребують титулів та регалій, адже головним є те, що завдяки їхнім зусиллям світ навколо стає трішки кращим, а ті, хто шукає допомоги та підтримки, її отримують.

Пресслужба компанії «Рудь»
 







 


Тэги: Никодим, Купчинский, Рудь

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: