Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Ноябрь » 29 » 19:24:32

BLACK FRIDAY у ЖК «Фаворит»: знижка 800 грн/ м² при купівлі трикімнатної квартири!     Реклама  

29.11.2019, 19:56:32 4143 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
BLACK FRIDAY у ЖК «Фаворит»: знижка 800 грн/ м² при купівлі трикімнатної квартири!

BLACK FRIDAY у ЖК «Фаворит»: житловий комплекс «Фаворит» пропонує купити трикімнатну квартиру зі знижкою мінус 800 грн за квадратний метр. В акції беруть участь квартири зданого в експлуатацію будинку за адресою: м. Житомир, вул.Вітрука, 6. Будинок зданий в експлуатацію у 2018 році. Усі комунікації підключені.

«Це великі трикімнатні квартири різні за площею від 80 до 90 квадратних метрів з хорошим плануванням, розташовані на різних поверхах готової десятиповерхівки. Будинок зданий в експлуатацію, усі комунікації підключені, тут уже живуть люди. Тобто ви можете розпочинати ремонт просто у день оплати», - розповідає директор «Фаворит Девелопмент» Ірина Струтинська.

ЖК «Фаворит» - це перший житловий комплекс клубного типу у Житомирі. У кожній квартирі автономне опалення, енергозберігаючі вікна, будинки утеплені. На території багато зон відпочинку, три пункти охорони, цілодобове відеоспостереження, великі автостоянки, два сучасних дитячих майданчики, є аптека, відділення банку, магазини, спортклуб, офіс власного ОСББ.

У ЖК «Фаворит» три будинки уже збудовані, зараз триває будівництво четвертого.
 

«Зараз у нас триває будівництво 8 та 9 черги, які будуть здані в експлуатацію у другому кварталі 2020-го та 2021-го років відповідно. Це останній будинок, який буде зведений на території нашого ЖК. Продаж квартир триває. Поспішайте здійснити власну мрію та зустріти Новий рік у ЖК«Фаворит»», - розповіла директор «Фаворит Девелопмент» Ірина Струтинська.
 

Кількість квартир, які беруть участь в акції «BLACK FRIDAY у ЖК «Фаворит» - обмежена. Пропозиція діє до 6 грудня 2019 року

Щоб дізнатись детальну інформацію про наявність, умови та вартість квартир та комерційної нерухомості - телефонуйте за номером:

(098) 461-65-69

Сайт:  http://favoryt.org

Соцмережі:

https://www.facebook.com/zkfavoryt/

https://www.instagram.com/zk.favoryt/

Адреса: вул. І. Сльоти (Бородія), 49-д, Житомир, 10025
















Тэги: ЖК Фаворит, квартира в житомире

Схожі новини:


Комментариев: 1
MAS-ter
1 Mast (MAS-ter)   • 19:59:57, 01.12.2019 [Материал]

" Клубный ЖК " - называли они себя. Смеюсь до истерики.
Оголошення на ЖЖ інфо: