Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Війна в Україні » 2021 » Декабрь » 23 » 16:07:31

Главнокомандующий ВСУ о военном учете для женщин: Завтра не нужно бежать в военкомат и занимать очередь

23.12.2021, 16:07:31 5527 21 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Главнокомандующий ВСУ о военном учете для женщин: Завтра не нужно бежать в военкомат и занимать очередь

Главнокомандующий Вооруженными силами Украины Валерий Залужный заявил, что на сегодня в войсках назрела необходимость в широком воинском учете женщин, но этот процесс будет происходить постепенно.

Об этом он заявил во время общения с журналистами, передает Интерфакс-Украина.

По словам Залужного, женщинам не следует паниковать.
 

"Назрела необходимость создания такого документа, который позволял бы нам, военным, видеть женщин, которых можно использовать при защите нашего государства. Поэтому родился этот указ (№ 313), чуть больше 100 специальностей туда "вбили"… Я хочу успокоить женщин, что я за гендерное равенство и полностью это поддерживаю — уже завтра не нужно бежать в военкомат, не нужно занимать очередь, не нужно искать кого-то, кто поможет это все сделать. Мы будем это делать планово, постепенно, и все будет хорошо", — сказал Залужный.


В комментарии suspilne.media начальник управления персонала штаба КСО ВСУ полковник Роман Горбач объяснил, что взятие на учет — это не призыв.
 

"Никто никого не призывает на службу сейчас. В марте этого года были внесены изменения в закон, где было указано, что все женщины, которые подходят по здоровью и этим профессиям — становятся на учет", — сказал он.


По словам Горбача, руководящим составом было принято решение до конца 2022 года провести соответствующую работу.

"До конца 2022 года ни один руководитель предприятия, где работают женщины, а также сами женщины, которые должны стать на учет, не будут нести административную ответственность", — пояснил военный.

По словам Горбача, женщины-специалисты будут использованы только при крайней необходимости во время мобилизации. Почти 200 тысяч человек призвали раньше, но ни один из них не был призван на службу без согласия, сказал он.

По словам советницы командующего Сухопутными войсками ВСУ Елены Шевцовой, учет женщин-военнообязанных ведется и сейчас.

"На сегодняшний день все учитывается — медики, военные. Но посмотрите, никаких женщин не призвали без их воли. Женщины не волнуйтесь, будете чувствовать себя частицей ВСУ", — прокомментировала приказ Минобороны Шевцова.

Тэги: женщины, воинский учет, ВСУ, украина

Схожі новини:


Комментариев: 19
Provocateur
1 Agent Provocateur (Provocateur)   • 16:24:22, 23.12.2021 [Материал]

"Я хочу успокоить женщин, что я за гендерное равенство и полностью это поддерживаю" - тобто пан Головнокомандувач підтримує зокрема й вирівнювання пенсійного віку для жінок і чоловіків?) А також спільну опіку батька й матері над дітьми після розлучення?)) (А не так, що в 90+% випадків дітей за замовчуванням лишають матері.)
AlexIvanov
2 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 17:32:13, 23.12.2021 [Материал]

" Взавтра не нужно бежать становится на учёт" Побыстрее бы вы кудато сбежали ...наверное к этому всё и идёт. Вы кого посылаете в окопы? Там холодно и женщины замёрзнут. Как можно издать такой маразм? Дятлы они и в Украине дятлы.
AlexIvanov
3 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 17:35:19, 23.12.2021 [Материал]

Отправте -заставте сходить на передовую Житомирских депутатов ...причём поголовно без исключения. Кстати когда упадёт цена на газ?. КОГДА ДЕПУТАТЫ ГОРСОВЕТА ПОДЫМУТ СВОЙ ТУХИС И ПОЕДУТ В КИЕВ ТРЕБОВАТЬ ПОНИЖЕНИЯ ЦЕНЫ НА ГАЗ?
TarasS
19 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 06:10:26, 28.12.2021 [Материал]

"КОГДА ДЕПУТАТЫ ГОРСОВЕТА ПОДЫМУТ СВОЙ ТУХИС И ПОЕДУТ В КИЕВ ТРЕБОВАТЬ ПОНИЖЕНИЯ ЦЕНЫ НА ГАЗ?"

А чому в Київ, а не в Мосву? І чому сам не їдеш?
AlexIvanov
4 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 17:44:03, 23.12.2021 [Материал]

Шевцова пишет. что без их воли на фронт не пошлют! Работодателю влепят штраф если он не заставит работников -женщин встать на воинский учёт. восемь пятсот гривен первый раз, а дальше по нарастающей. А для чего такие извращённые методы? Вы изверги! вы педики и извращенцы!
vovik-zt
5 Володимир Фролов (vovik-zt)   • 21:10:17, 23.12.2021 [Материал]

"Якби дівчини служили, ми б на дємбєль х.. ложили!" - так колись казали в арміі :)
Наступним указом ЗЕ-влада зобов'яже чоловіків народжувати??! :)))
П.С.: Як Вам серіальчик 73% ?
pushistik13
6 Пушистик (pushistik13)   • 22:40:07, 23.12.2021 [Материал]

главзахысныки жгут
никуда не бегите - заплатите штраф и сидите на жопе ровно с чистой совестью.....
predi
7 predi (predi)   • 13:06:32, 24.12.2021 [Материал]

Оцей кацапський субьект безголов'я Alex Ivanov (AlexIvanov) має завдання любими засобами збурити суспільство щоб дорватись до влади і привести в Житомир "руський мир" з його гівами і моторолами що він успішно і виконує. Якщо прочитать всі його коментарі то можна зробить тільки такі висновки.
А ця тема проста. В багатьох країнах деякі професії ставляться на облік в військоматі щоб при агресії можливо було задовольнити потреби армії. І якщо на цих посадах є жінки вони також ставляться на облік. Але це не означає що вони будуть проходити якісь збори чи військову службу в мирний час.
Тому оці примітивні опуси ватника Alex Ivanov (AlexIvanov) не мають під собою жодних підстав, а спрямовані лише на збурювання суспільства, для чого навіть збирає свою банду. Більш того. Сьогодні пройшла інформація що кількість професій буде значно скорочено. Тож не слухайте цього придурка Alex Ivanov (AlexIvanov) і цього кацапського примата Пушистик (pushistik13), котрі відписались вище, бо вони працюють не на Україну.
SAT
8 Nostradamus (SAT)   • 17:33:34, 24.12.2021 [Материал]

Ганьба таким ініціативам зепідар__тичної влади. Вклали за 8 років війни з московією кращих патріотів, а тепер ще й хочуть жінок дітородного віку вкласти.
Немає в українських іуд від влади ні крапля совісті та гідності. Суцільні клоуни на крові багатостраждального українського народу. Чому Зе-клоуна не призвали до лав армії разом зі всім кварталом сраним? А тепер жінок воно буде відправляти воювати ?! Ізраїль не є прикладом для наслідування Україною. Зовсім інший менталітет. Ганьба.
Якщо жінка бажає йти служити до війська, то це має бути лише її усвідомлений вибір, а не воля якихось зелених чмирів при владі.
TerminatorUA
10 Кирилл Ярошенко (TerminatorUA)   • 17:55:50, 24.12.2021 [Материал]

Я вот думаю, чего вы, малороссы, такие пиздаватые? Кто вам, дебилам, сказал, что они будут воевать? Их даже в армию не призывают, а только берут на учёт.
melan
9 melan (melan)   • 17:53:06, 24.12.2021 [Материал]

Вопрос к pedi- А жена президента, жены депутатов и депутатки. Под, этот закон попадают. Пойдут ли, они в окопы.????
predi
11 predi (predi)   • 18:49:39, 24.12.2021 [Материал]

Твого президента?
Ти дещо почекай...
Ось коли я стану Міністром оборони в московії замість шойгу тоді
відповім на твоє питання.
melan
12 melan (melan)   • 20:42:06, 24.12.2021 [Материал]

Лучше стань раком, больше пользы будет.
predi
13 predi (predi)   • 21:45:42, 24.12.2021 [Материал]

А, ти професіонал в цій справі!!! Давно тебе в такій позі використовують? От жеж підар ланселотний. Шо не кацап, то безнадійна убогість збоченця. Он TerminatorUA так звик до цього що вже записався з жінками в добровольці. То це твій напарник?
От жеж кацапи. Якщо підар то обов'язково ще й осел -якась кацапоаномалія.Але нічого дивного. Який фюрер, таке в нього і стадо...
TerminatorUA
14 Кирилл Ярошенко (TerminatorUA)   • 22:02:52, 24.12.2021 [Материал]

Шо ты мелешь, соска Порошенко? Дебил! Кстати это у тебя наследственно. Шалава, которая тебя в поле высрала, тоже была дебильная. Гены, хули...
predi
15 predi (predi)   • 09:30:00, 25.12.2021 [Материал]

Бачите мораль цього путінського недоноска котрий всіх жінок прирівняв до тваринного стану в тому числі і свою матір. Але його мама не винна що цей мерзавець бачить всіх жінок в такому стані. Цей путінський холуй перейшов всі межі моралі і адекватності. І буде дивно, якщо адмін не зреагує, бо і його мама попала в цей список бо природу не відміниш!
Оце таке недорозвинене і опущене кацапське бидло прийде щоб стерти з лиця Україну і її жителів, про що відкрито заявив тупкін на своїй черговій прес конференції. України нема є лише наші землі це його слова. Буде черговий кацапський геноцид українців з підвалами і нелюдськими катівнями, показові розстріли на камеру з метою отримання садистського задоволення що ми бачим на окупованому сході України. Мета кацапів знищити Україну як державу і українців як народ з метою переселення мосвинської п'яні в наші землі як це зробили в Криму.
Дивує бездіяльність наших правоохоронних органів в період військової агресії і постає слушне питання. Чому ФСБ-шні структури до цих пір працюють в Україні провокуючи суспільство і ведучи інформаційні диверсії в засобах масової інформації. Чому агенти ФСБ: melan (melan), Кирилл Ярошенко (TerminatorUA), Пушистик (pushistik13) до цих пір пропагують "руський мир" отримаючи за це значні кошти і ніхто нічого не робить? Чому не поступити з ними дзеркально як це роблять з українцями на окупованих територіях. Підігнати вночі "воронок" і прикрити в буцугарню років на 15. А краще лишити громадянства і разом з жінками відправити в рідну говень щоб набирались там розуму.
Тупкін боїться що на фоні покращення життя в Україні і сталого падіння доходів в московії народ вибухне і на вилах винесуть його з кремля, бо такі прояви вже є. Тому він і хоче знищить Україну бо під ним захитався вже трон і його істерія красномовно про це говорить. Кінець його близько і він добре це відчуває на своїй шкурі. Кірдик повинен бути не нам, а кацапам з повним розпадом злочинного утворення котре себе самозванно назвала "росія". А починати потрібно з її агентури котра масово прописалась в Україні.
ZVEZDA
17 Житомирянин (ZVEZDA)   • 10:46:02, 25.12.2021 [Материал]

О! Зразу видно росіянина))))
ZVEZDA
16 Житомирянин (ZVEZDA)   • 10:43:51, 25.12.2021 [Материал]

Браво!
ZVEZDA
18 Житомирянин (ZVEZDA)   • 10:51:53, 25.12.2021 [Материал]

Все правільно держава робить! Країну потрібно захищати. Причому всім! Якщо, не дай Бо, буде вторгнення расії в Украіну, то це буде моментом істіни. Люди будуть читко розуміти чому таке сталось і завдяки кому. Люди прийдуть до всіх хто вів фсбешну пропаганду і кликав руський мір.
Оголошення на ЖЖ інфо: