Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Прес-релізи

Гриценко просил у Коломойского 5 млн? СМИ опубликовали материалы прослушивания

Автор: golos.ua, 07.09.2018, 11:18:02



В Інтернеті на каналі Youtube активісти оприлюднили запис телефонної розмови, де чоловік с голосом, схожим на олігарха Ігоря Коломойського та інший співразмовник с голосом, схожим на Михайла Бродського говорили про лідера Партії «Громадська позиція» Анатолія Гриценко. Об этом сообщает Голос.

Зокрема, перший учасник розмови згадував, як начеб то Гриценко особисто просив у нього 5 мільйонів. При цьому стверджував, що просив він їх саме для себе а не на якісь інші проекти.

Ось частина телефонної розмови (переклад):

голос Коломойського: Скажи мені, я тобі казав, що вони покидьки?
голос Бродського: Так.
голос Коломойського:  Я тобі казав, що цей хабарник Гриценко в мене п'ять мільйонів просив?
голос Бродського: Ну.
голос Коломойського: казав тобі про це?!
голос Бродського: Так, так.

 


Нагадаємо, що це вже не перший матеріал, який кидає тінь на репутації Анатолія Гриценко.  Зокрема, нещодавно журналісти оприлюднили відео маєтку Анатолія Гриценка в елітному селищі Конча-Заспа вартість якого оцінюється у кілька десятків мільйонів гривень, також крім еліного будинко журналісти знайшли у Гриценко чотири квартири у центрі Києва, записані на дружину.   

Крім того, на сайті УНІАН ще на початку червня опублікували документи із власноручним підписом Анатолія Гриценка, стосовно продажу 24 га. державної землі, які чиновник підписав, перебуваючи на посаді міністра оборони України.
Автор: golos.ua, редактор рубрики "Прес-релізи" на ЖЖ.info
Прес-релізи | 07.09.2018
Коментарів: 0