Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Місто

Вибираємо вбрання на випускний вечір

Автор: Яна Савіцька, 28.02.2019, 14:59:51 Вибираємо вбрання на випускний вечір
Вже зовсім скоро навчальний рік в житомирських школах добіжить кінця і для усіх одинадцятикласників продзвенить "останній дзвоник". Це останні, прощальні моменти з шкільним життям у які кожен випускник хоче виглядати неперевершено. Обрати вбрання на такий захід завдання не з легких, особливо для дівчат.
 

Фасон який підкреслює фігуру


При виборі сукні на випускний вечір, найбільшу увагу слід приділити фасону, який буде вдало підкреслювати вашу фігуру. Для тих, хто хоче відчувати себе велично та розкішно підійдуть пишні сукні. Більш легкий та грайливий образ допоможе створити спідниця з фатину. Більш витончено будуть виглядати облягаючи довгі та короткі сукні.

Цікаво виглядатимуть короткі приталені з прозорою довгою спідницею в підлогу або довгою спідницею-транрсформером, що легко знімається. Але не варто зосереджувати свою увагу лише на сукнях. Чудово скомбінувати можна топи або блузи з спідницями та штанами. Хорошим рішенням буде одягти стильний комбенизон. 
 

Хлопці теж прикладуть зусиль


Не менш зусиль у створенні образу доводиться прикласти і хлопцям. Ніколи не підведе стара, добра класика – приталені піджаки зі звуженими штанами чорних та темно-сірих кольорів . Якщо душа лежить до більш яскравої кольорової гами, зупинитись можна на винному, кавовому або синьому кольорі. А для тих, хто не може обрати між першим та другим варіантом, існують класичні костюми з кольоровою підкладкою. Створити стильний лук вам допоможуть піджаки в клітинку або полоску.  

Окрім яскравих та класичних сорочок, до костюмів будуть пасувати футболки та вдало підібрані кросівки. Поєднання класичного та спортивного стилю підкреслить вашу молодість та драйвовість. 
 

Не прогадай з розміром!


При виборі одягу на випускний слід враховувати те, що ці речі повинні бути практичні і їх можна було одягти кудись і після свята. Він повинен бути зручним, щоб ви відчували комфортно, могли вільно потанцювати або взяти участь у конкурсах.

Якщо ж ви бажаєте щось ексклюзивне, що підкреслить вашу індивідуальність, створений самотужки дизайн можна зшити на замовлення. Не найкраща ідея – замовляти наряд в інтернет магазинах. Незавжди одяг який добре виглядає на моделях, буде вам пасувати, прогадати можна і з розміром. Краще за все приміряти, тоді ви на власні очі будете бачити, що вам пасує більше, а що взагалі не ваш варіант.
Автор: Яна Савіцька, редактор рубрики "Місто" на ЖЖ.info
Місто | 28.02.2019 | Переглядів: 2566 | платье, мода, выпускники

Читайте також на цю тему:

Коментарів: 0