Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Ірина Ярмоленко

Два роки депутатства. Звіт

Автор: Ярмоленко, 02.03.2018, 17:08:49
Автор Ірина Ярмоленко

Ірина Ярмоленко

все статьи автора


1. Понад 200 скарг та пропозицій до мерії, які стосуються покращення округу та міста.

2. Проголосовано за мій проект рішення про те, аби чиновники витрачали гроші на конкретні цілі, і за відсутність результату їх звільняли. Відпрацьована програма розвитку міста "Ефективна влада" з ключовими показниками ефективності.

3. Проведено ремонт прибудинкової території по вул. Клосовського, 3, “козирків” та вхідних сходів. Проведений поточний ремонт по вулицях Клосовсього 5,7 та Зігмунда Фелінського. 

4. Створений єдиний в місті перехід на рівні з тротуаром біля зупинки на Клосовського, 10, а до цього відремонтовано дорогу.

5. Освітлено територію навколо ЗОШ№5, відремонтовані штучний стадіон, паркан та харчоблок. Покладена доріжка до філіалу ЗОШ№27, а молодшій ланці буде майданчик ігровий.

6. З першого дня опікуюся єдиним підземним переходом. Розроблено 5 варіантів проекту реконструкції підземного переходу, залучено з держбюджету 1 млн гривень на його ремонт у 2018 році. На сторінці "Фейсбук" можна проголосувати за той, який найбільше до вподоби.

7. Відстояла розташування лабораторії в поліклініці по Пр. Миру, 1  – залишатиметься в районі Богунії. Відстояла для поліклініки на 
Пр.Миру, 11 оновлення меблів, жалюзів.

8. Підтримано проект бюджету участі №58, який передбачає встановлення інформаційних табло з камерами для безпеки та "Вай-фай".

9. А ТАКОЖ БАГАТО ІНШОГО, про що не варто навіть говорити. Зокрема, мова йде про щорічні дні довкілля та прибирання, фінансову підтримку соціально-незахищених, ремонт дашків на Пр.Миру, 15, встановлено гірочку на Клосовського, 14 та дитмайданчик між Клосовського, 10 та Пр.Миру, 17, встановлені лави біля будинків, висаджена алея горіхів біля яру і так далі. 

Зміни поряд. Попереду, у нас великі плани:
    перетворити яр на родзинку містаі; 
    оздобити та озеленити наші двори, капітально відремонтувати всю прибудинкову територію, підземний перехід, вирішитися з парковками та велодоріжками, з утепленнями будинків та встановленням лічильників.

Також було:
    Проведено день округу зі звітом та цікавою шоу-програмою для дітей та дорослих.

    Постійна промоція нашого міста закордоном з метою залучення інвестицій та туристичної привабливості.

    Підготовлені положення та зініційоване створення депутатської групи "Рівні можливості" з метою лобізму проблем пенсіонерів, мам та дітей, молоді.

    Проводяться щотижневі прийоми громадян, та близько 10-а зустрічей в дворах округу.

    Підтримано родину героя Артема Гульцо, який загину в зоні АТО. Прохання усіх, хто в змозі допомагати сім'ї - виходити на зв'язок.


Продовжується набір помічників депутата на громадських засадах – дзвоніть 0960218977.
Два роки депутатства. Звіт Автор: Ярмоленко, редактор рубрики "Ірина Ярмоленко" на ЖЖ.info
Ірина Ярмоленко | 02.03.2018 | Переглядів: 1218 | Ярмоленко Житомир депутат підземний
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.

Читайте також на цю тему:

Коментарів: 0