Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Александр Грабчук

Як без ризику купити квартиру в новобудові в Житомирі - адвокат

Автор: Адвокат Грабчук О.В., 12.04.2018, 13:50:10
Автор Александр Грабчук

Александр Грабчук

все статьи автора

  На сьогоднішній день в м. Житомирі стрімко розвивається будівництво нових багатоквартирних будинків. Доволі часто житомиряни перед купівлею квартири в такому будинку звертаються до нас з метою вивчення договору перед його підписанням. Адже в договорі наявні неясні формулювання та незрозумілі для покупця терміни. При цьому, договори можуть бути різними: попередній договір купівлі-продажу квартири, договір про сплату пайових внесків, договір купівлі-продажу майнового права, інвестиційний договір, договір участі у фонді фінансування будівництва тощо.

  Кожен з цих договорів несе певні ризики для покупця квартири. Ми стикались навіть з випадком, коли квартира молодої сім’ї була декілька разів перепродана. З цього приводу не можна не згадати відому позицію Верховного Суду України від 18.11.2015 р. у справі № 6-1858цс15. Так, фізичною особою укладено із забудовником договір купівлі майнових прав і здійснено повну оплату. Але за кінцевим рішенням суду, у зв’язку з особливостями укладеного договору, власником квартири було визнано юридичну особу, якою із забудовником було укладено договір бронювання цієї ж квартири.

  З метою уникнення ризиків Юридична компанія адвоката Грабчука пропонує юридичний аналіз та супровід купівлі квартири в новобудові в Житомирі. Ми пропонуємо житомирянам наступні послуги:

  • перевірка земельної ділянки під забудовою;

  • аналіз дозвільної будівельно-технічної документації;

  • перевірка справжності забудовника;

  • аналіз самого договору купівлі квартири;

  • юридичний супровід укладення договору із забудовником.

  За юридичною допомогою Ви можете звернутись за попереднім записом за адресою: м. Житомир, вул. Ольжича, 9, офіс 33. Телефони для запису: 067-994-23-34, 063-942-61-48.

Як без ризику купити квартиру в новобудові в Житомирі - адвокат Автор: Адвокат Грабчук О.В., редактор рубрики "Александр Грабчук" на ЖЖ.info http://www.advokat-zt.com
Александр Грабчук | 12.04.2018 | Переглядів: 1581 | адвокат в Житомирі по нерухомості, адвокат купівля квартира новобудова, адвокат квартира новобудова Житомир, перевірити договір купівлі кварт
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.

Читайте також на цю тему:

Коментарів: 0