Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Александр Коцюбко

Як у Житомирі вшановували пам'ять загиблих на Майдані

Автор: , 21.02.2018, 15:46:42
Автор Александр Коцюбко

Александр Коцюбко

все статьи автора

20 лютого 2018 року на майдані Корольова в Житомирі о 18-00 годині вшановували память загиблих Небесної Сотні.

Після покладання квітів, керівництво міста та області як вітром здуло. Вітром здуло також і чиновників, які працюють в Житомирській облдержадміністрації та Житомирській міській раді. І залишилось десятка два людей. Це показало, що люди, житомиряни, не хочуть приходити і вшановувати память разом з чиновниками, які сплюндрували память людей, які загинули. Чому? Тому що, нічого не змінилося після Революції, стало ще гірше. Тому житомиряни не хочуть бути разом з владою, котра довела Державу до катастрофи. Але мені було цікаво послухати людей, котрі виступали у мікрофон і проклинали цю владу. На жаль, чиновники та можновладці цього не почули. Мабуть тому вони і повтікали так швидко.

Дивлячись, як спілкуються депутати Верховної Ради України від Житомирщини з людьми на різних зустрічах, я побачив, що вони, ці депутати, впевнені, що вони знову пройдуть до Верховної Ради. А чому? А тому, що у них є гроші, і на ці гроші вони купляють пенсіонерів, так звану групу підтримки. Групі підтримки кажу, що до тих пір, доки ви будете спілкуватись з депутатами Верховної Ради, будете дивиться їм у очі, чекаєте подаяння з їх нечесних рук, доки ви це робите, у вашому житті нічого не зміниться. Як сказав депутат Розенблат – «Селяни, земля ваша, надра України ваші, згідно Конституції України. Але ці фірми, що добувають природний газ, це не народне, це приватне. І ви зазіхаєте на депутатів Верховної Ради , які дуже хороші. І депутати ні в чому не винні, не винні у тому, що коїться у країні.» А хто робить ці всі гидоти в нашій Державі Розенблат не каже.

Ми побачили реакцію депутатів і їх відношення до людей. А яке у них відношення – прямо в очі брешуть не соромлячись. Я ще раз зроблю вам, депутатам, зауваження, що країна котиться до катастрофи ідо масштабного кровопролиття. Я вам відкриваю очі – це не чотирнадцятий рік. Як сказав хлопець на Майдані, що ми вас будемо палити живцем, застосувавши коктейлі Молотова.

Телебачення Житомирщини є приватним, і показує людям перекручену картинку, котра потрібна владі. Розкажу цікаві речі, для того, щоб люди знали - самий зірковий та рейтинговий лідер, якого ми щоденно бачимо по Ньюс1, призначив очільником партії «За життя» Житомирщини Борислава Розенблата. Тобто Розенблат на 100% партію «За життя» на Житомирщині утопив та поховав. Бо усі знають, хто такий Розенблат, особливо ті, хто подивився фільм НАБУ про агента Катерину.

До речі, фільм – шедевр. Я шість годин його дивився, як шість хвилин. Як беруть долари, як тонами привозять бурштин. Але київський Рабинович, незважаючи на ці всі страшні речі, призначив Розенблата керувати партією «За життя» на Житомирщині. Правду кажуть – гроші не смердять.

На Майдані у Києві всеукраїнське телебачення не показало солдатів, котрі вимагали відставки усіх без виключення депутатів верховної зради та передачі влади Громадському Порятунку .

21 лютого виконком міста Житомира виніс проект рішення про створення призовної медичної комісії та затвердження її складу. Я пропоную, щоб усі ці члени комісії першими пішли служити. В мене питання до депутатів міської ради.

Житомира – чого ви не йдете захищати Україну, ви не старі, ви молоді, так чому ви не на фронті?

  • шановні друзі, житомиряни, дозвольте подарувати вам шалений кліп від дуже талановитого митця Олександра Шалаєва під назвою « маленькі патріоти». Цей кліп був створений ще в далекому 2014 році і розказує про нас - про житомирян. .

25 лютого 2018 року на 12-00 Колодзінський запрошує усіх на майдан Корольова на Віче. Мікрофон вільний.


Александр Коцюбко | 21.02.2018 | Переглядів: 1431
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.
Коментарів: 0