Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Александр Коцюбко

Як комуністи та регіонали, та їх діти та онуки побили офіцера АТО

Автор: , 24.12.2018, 16:52:04
Автор Александр Коцюбко

Александр Коцюбко

все статьи автора

80-річний Петро Васильович Лотюк - 3-й заступник голови Житомирської облспоживспілки запропонував демобілізованому офіцеру АТО узяти в оренду приміщення у 12 кв. метрів для здійснення підприємницької діяльності . Лотюк запевняв майбутнього орендаря, що орендна плата буде мінімальною. Офіцер погодився та зробив капітальний ремонт приміщення – поміняв двері, вікна, переробив стелю та підлогу. Коли ремонт закінчився Лотюк П.К виставив офіцеру АТО орендну плату 15000 грн за 12 кв. метрів. Орендатор не погодився та захотів, щоб Лотюк відшкодував вартість ремонту. Старий комуняка визвав свого онука – начальника Житомирського МРЕО. І той, разом з колишнім начальником екоінспекції Войцещуком (зараз знаходиться під слідством за хабарі) представників служби безпеки Житомиробленерго, приїхали до АТОшніка-орендатора, який відмовися виселятися, та жорстоко його побили, так, що воїн АТО попав до лікарні. Після цього АТОшник звернувся до поліції з приводу побиття. Була порушена кримінальна справа про побиття людини. Далі офіцер АТО подав заяву до суду про відшкодування збитків.

А Лотюк подав заяву до суду з проханням вигнати АТОшника-орендатора з приміщення. 23 грудня 2018 року поліцейський слідчий Янович Євген Сергійович разом з поліцейським інспектором Малиновським Богданом Сергійовичем принесли офіцеру АТО постанову суду про арешт його майна.

Після цього офіцер звернувся до громадськості з проханням висвітлити ці події та дати їм народну оцінку.

Ми з’ясували, що 80-річний Лотюк П.В. одержує пенсію у розмірі 20 тис. грн та зарплату в облспоживспілці 40 тис грн на місяць, працює в Житомирській облспоживспілці з 1971 року.

Ми з’ясували, Лотюку спілка подарувала прохідну підприємства споживспілки «Ялинка». Ми зясували, що це не єдиний подарунок, який дарує Житомирська облспоживспіка .

У Лютюка є онук, за для якого і старався дід Лотюк,.Це начальник Житомирського МРЕО 23-річний Опащук Юрій Юрійович - син сумнозвісного комуніста Опанащука Юрія Яковича, колишнього директора готелю «Житомир». Юрій Якович Опанащук позбувся своєї посади після того, як слідчій Миайло Шилкін та журналіст Віктор Котенко викрили дитячу порностудію у готелі «Житомир» у номері 331. Два роки її очолював громадянин Швейцарії 58-річний Ганс Петер Бірхер з Цюриха. Це все відбувалось за часів Януковича. Громадянин Швейцарії був пійманим на гарячому та засуджений на 15 років позбавлення волі один. Адміністрація готелю тоді «вийшла сухою з води». В ті часи Януковича комуністи та регіонали були при владі, тому ці страшні факти не були озвучені і ця історія не набула розголосу.

Повернемось все ж такі до онука Лотюка, сина цього Опанащука. Одразу ж після закінчення університету він потрапив до Києва до міністерства МРЕО України(колишн. ДАІ). Після цього його, 23-річного молодика, призначили у Житомир на посаду начальника Житомирського МРЕО (ДАІ).

Мені згадується випадок, коли на посаду полковника – начальника ДАІ у Житомирі призначили 33-річного капітана. Це було за часів Януковича. Була величезна хвиля громадського обурення, в тому числі в ЗМІ. А зараз призначили 23-рчного молодика, і усі мовчать.

Справа про побиття офіцера АТО загальмувалась, тому, що Опанащук бравує тим, що його «хрещений батько» - Геннадій Зубко.

Для чого онуку Лотюка П.В. потрібне це приміщення о 12 м.кв. А для того, що б відкрити там МРЕО та оформлювати автомобілі. Адреса даного приміщення – проспект Миру, 50 – за готелем «Ялинка» біля автостоянки.

Хочу звернути увагу громадськості, що 4 жовтня 2018 року дід Лотюк П.В. продав дане приміщення Бику Юхиму Гершовичу 1951 р.н., що проживає пгт Гуйва, вул. Зелена, будинок, 9(цікаво, хто його сусіди?), а значить Лотюк  не мав законного права здавати дане приміщення в оренду офіцеру АТО та вести переговори по цьому приміщенню.

Я завжди стверджував, що у власті залишились усі ті самі комуністи-регіонали, а зараз вже їх діти та онуки. До речі, Атошнік Сергій- орендатор до сих пір їздить на передову разом з орденоносною волонтеркою Юлією Толмачовою.

Зараз АТОшніки Житомирщини підключилися до цієї справи. Тому за їх доручення я особисто буду доводити до відома громадськості усі деталі даної справи. Я буду розказувати про «гідру», яка сподівається, що буде у власті вічно.

Хочу нагадати аналогічний випадок. Два роки назад, зі слів постраждалого, Пухтаєвич та його подільники побили інваліда ВСУ Пилипчука – мешканця села Стрижівка, яких намагався зупинити грабіж Держави та зупинити незаконний видобуток піску на Стріживському кар’єрі.

Комісія з Києва оцінила збитки нанесені Державі незаконною діяльністю у 126 мільйонів гривень. Була конфіскована уся техніка задіяна у незаконному видобутку піску на Стріживському карєрі. Зараз триває суд у місті Коростишіві. Громадськість, народ завжди будуть стояти на боці захисників Держави.


Александр Коцюбко | 24.12.2018 | Переглядів: 1524
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.
Коментарів: 0