Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Александр Коцюбко

Людина року 2018

Автор: , 27.12.2018, 17:28:38
Автор Александр Коцюбко

Александр Коцюбко

все статьи автора

Житомирська міська громадська організація Спортивний Клуб «Легіон» провів опитування серед 4800 своїх вихованців та прихильників. За звичай людиною року називають людину, яка у цьому самому році досяг чогось особливого.

Опитування було закінчено 24 грудня 2018 року. За підсумками на питання: «Кого б ви назвали людиною 2018 року?» визначено декілька осіб, яких у рівній мірі можна назвати «Людиною 2018 року?»

  • Олександр Васильківський - головний редактор газета «20 хвилин». За чесне та обєктивне подання інформації, незаангажованість.
  • Галина Чижова – Ярий борець за права дітей-сиріт. За незламну стійкість у відстоюванні прав дітей.
  • Наталія Циганчук – заслужений юрист України, викладач Києвської Академії Праці та Житомирського Держаного Агроуніверситету. Відстояла інтереси територіальної громади Житомирської області. Виграла суди у фірми «ДБР-3» (статутний фонд фірми 1000,00 гривень, кінцевий бенифіціар не відомий) та у депутатів Житомирської обласної ради , які голосували за передачу даної землі з ільменітом фірмі «ДБР-3». Повернула у власність громади Житомирської області запаси ільменіту в землях Древлянського заповіднику Народицького району на суму що перевищує 80 мільярдів доларів.
  • Богдан Фещенко, Артем Домс -ветерани добровольчого батальйону «Айдар» . Приймають активну участь у житті міста та безкомпромісно відстоюють інтереси територіальної громади міста. Боролися проти засмічення річки Тетерів, за чистоту та якість води для житомирян, яку постачає КП «Житомирводоканал». Боролися з незаконним видобутком піску з неуплатою податків та грабуванням Держави, наполегливо запобігали корупційним схемам у Житомирській міськ- та облрадах.
  • Андрій Поліщук (псевдоним «Пекельний») – журналіст. Самий рейтинговий та популярний блог на Житомирщині.
  • Ігор Малій. Провів власне розслідування та викрив аферу з автомобілями на євробляхах. Кількість переглядів його ролику у Ютубі з цього приводу перевищила 900 тисяч.
  • Віктор Котенко – журналист. Своїм розслідуванням в черговий раз врятував та вирвав з лап педофілів чотирьохрічну Даринку Макарчук.
  • Олег Чистяков - у 2014 році у складі добровольчого батальйону «Айдар» був командиром розвідувального підрозділу, позовний «Фантик». У 2018 розі повторно пішов служити у лави Військових Сил України та захищати цілісність території Країни.
  • Руслан Оглу – президент Житомирської обласної федерації боксу та віце-президент Житомирської обласної федерації боксу Євген Ревенко – за організацію та проведення Чемпіонату України з боксу серед молоді у місті Житомирі.
  • Микола Оселедчук – директор розважального закладу «Королівська Бочка». За створення першого та єдиного у Житомирі аквапарку – улюбленого місця відпочинку житомирян

Президент ЖМГО СК «Легіон» О.П. Коцюбко

 


Александр Коцюбко | 27.12.2018 | Переглядів: 1038
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.
Коментарів: 0