Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Александр Коцюбко

Суд по Даринці Макарчук відбудеться 14 лютого 2019 рок

Автор: , 04.02.2019, 15:39:05
Автор Александр Коцюбко

Александр Коцюбко

все статьи автора

14 лютого 2019 року о 10-00 годин Апеляційний суд Житомирської області, головуюча суддя Талько Оксан Борисівна та суддя Григорусь Наталя Йосипівна, будуть розглядати справу щодо повернення малолітньої Даринки з рідної родини Макарчуків у дитячий будинок сімейного типу Коберник та Круглова.

Вихователь дитячого будинку сімейного типу Коберник подала до суду позов щоб відсудити малолітню Даринку Макарчук у рідних батьків та забрати дитину у будинок сімейного типу.

Родина Макарчук є багатодітною. Батько, мати, бабуся та четверо дітей проживають у селі Листвин Овруцького району.

Малолітня Даринка Макарчук перебувала у будинку сімейного типу Коберник та Круглова з дворічного віку. При народженні, лікарі пошкодили дитину. Служба з піклування дітей зобовязалась повернути здоровя дівчинці за умови, що батьки тимчасово віддадуть дитину у новостворений будинок сімейного типу. Родина Макарчук погодилась на це. Але батьки через суд забрали Даринку тому, що у будинку сімейного типу Коберник та Круглова грубо порушувались права дітей , навіть вихователі залишили дітей у небезпеці – одних на ніч без догляду дорослих.

Запрошуємо небайдужих людей захистити сімейні цінності, а саме родину Макарчуків від свавілля чиновників, та прийти до суду та підтримати родину Макарчуків та маленьку Даринку.


Александр Коцюбко | 04.02.2019 | Переглядів: 805
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.
Коментарів: 0