Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Александр Коцюбко

Звернення до житомирян

Автор: , 08.02.2019, 19:07:38
Автор Александр Коцюбко

Александр Коцюбко

все статьи автора

Шановні житомиряне. Ви маєте визначитися для себе, як ви відноситесь до дій теперішньої міської влади в особі мера Сухомлина та його команди.

07 лютого 2019 року, завдяки громадськості міста Житомира, людям у жовтих жилетах та адекватних депутатів міста Житомира, було повернуто громаді міста Житомира усім нам нашу власність – будівлю готелю «Житомир»,яку мер Сухомлин намагався продати за копійки і нажитись на продажі нашого спільного майна.

Сухомлин та Пучич, після того як пішли «жовті жилети», тобто народ, громада міста, ініціював голосування проти нас усіх – заводити кримінальні справи проти активістів міста, нібито ми залякуємо депутатів, які голосували проти неефективного використання мером власності територіальної громади.
Я ще раз хочу сказати, що є адекватні та порядні депутати, а є депутати, які прислужують меру, забувши свої депутатські обовязки та повноваження. Мер – це адміністративно господарська посада, який у своїй діяльності повинен виконувати рішення депутатів та звітуватися перед житомирянами та депутатами, а не навпаки. Депутати міської ради у владній ієрархії вищі за мера.

На сесії 7 лютого 2019 року цей мер, який вважає себе тут царьком (але тільки він це і вважає) , двічі намагався у сесійній залі протягнути пропозицію Пучича щодо відкриття кримінальних проваджень проти народу. Цей мер мріє, що у нас тут 37 рік, а він – це Сталін. Мер Сухомлин в інтервю обізвав житомирян «ху є ху». Ми не живемо в Англії чи США, ми говоримо українською. І цій вислів мера Сухомлина дуже добре показав його злість та образив усіх житомирян.

Закликаю житомирян висловити своє відношення до поведінки мера Сухомлина . Якщо ви ображені його діями, поведінкою, словами, якщо ви незадоволені його працею у місті Житомирі, то потрібно це довести йому єдиним зрозумілим йому способом. Не користуйтеся послугами, не купуйте товари бізнесу, якій йому належить. «Плезентвіль», «Маріо», «Візаж», весь бізнес, розташований у кінотеатрі «Україна». Не ходіть туди, йдіть в інші заклади, користуйтесь послугами інших підприємств. Мер образив житомирян та ми не будемо це терпіти! Подивіться – що Пучич, який став депутатом, після смерті шанованої людини Башека, що Сухомлин – вони хамелеони. Вони називають себе майдановцями, але саме вони виводили з облдержадміністрації Рижука, Заполовського та інших регіоналів, врятовуючи їх від народного гніву. А Пучич намагався зняти з активістів балаклави і подивитися, хто лупцював регіоналів. Для чого? А для того, щоб потім «настучати» на них силовим структурам. Вони, ці пучичи та сухомлини не знали та не вірили, що влада Януковича паде, вони були впевнені що та влада залишиться. Вони – прислужники цієї влади. А зараз вони себе позиціонують ярими майдановцям. Вони на 100% гірші за регіоналів. Деякі регіонали хоча б відкрито заявляли – ми регіонали, їх, навіть, можна поважати за сміливість. А ці, оборотні, люди без стержня, хамелеони.

Вітаю усіх житомирян з перемогою! Будівля готелю «Житомир» залишилась у власності громади міста. Вирвали у мера з зубів здобич, ось він і обурений, не зміг приховати свою злість. У Житомирі є багато людей та сімей, які не мають житла або мають нестерпні житлові умови. Багато нужденних, багатодітних, пільговиків

Тому ми будемо вимагати перевести готель «Житомир» у житловий фонд та безкоштовно передати ці 350 приміщень готелю таким категоріям житомирян. Зателефонуйте за номером 0970662637 та прийдіть підпишіть петицію.

Дана петиція зобовяже владу міста передати нужденним людям ці помешкання. Нехай люди зможуть пожити нормально.

Нагадую усім житомирянам, що наше спільне майно – майно житомирської громади у свій час було «прихватизовано» за безцінь зубками, сухомлинами та іншими. Усі комунальні аптеки міста, усі переговорні пункти, радіо та телецентри, кінотеатр «Україна» - який є культурним закладом та не повинен бути проданим. Будівля, де розташований «Дім Тріболя», вік якої більше 100 років, яка є культурною спадщиною міста, продана за 100 доларів США. За таку ціну -100 тис. доларів США можна побудувати тільки фундамент для такої будівлі. І де ці гроші громади. Майно бездарно розпродається, а навіть ці копійки десь зникають. А тим часом обрушуються школи, доріг у Житомирі взагалі немає. Це є результатом діяльності Сухомлина та його команди.

Мер повинен публічно вибачитися перед житомирянами за образу.

Це не мер має злитися, що в нього з рота вирвали великий куш, це житомиряни повинні злитися, що їх постійно обкрадають.


Александр Коцюбко | 08.02.2019 | Переглядів: 819
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.
Коментарів: 0