Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Александр Коцюбко

Збережемо лікарів для української нації

Автор: , 23.03.2020, 18:25:49
Автор Александр Коцюбко

Александр Коцюбко

все статьи автора

Медсестри, лікарі є основними професіоналами  у боротьбі за життя людей проти короновірусу. Тому Рада Отаманів Поліської Січі прийняла рішення, і я підписав відповідний наказ, про допомогу медичним працівникам. Тому на місцях – у містах та селищах, прошу козаків допомогти медичним працівникам у придбанні масок (їх можна пошити), допомогти з доставкою медичних працівників до- та з роботи на приватних автомобілях. І, навіть, якщо виникнуть у лікарів проблеми з їжею, будемо колоти кабанів.  Бо саме зараз від медичних працівників залежить життя української нації. 
До Ради Отаманів звернувся Неюк Андрій з міста Брусилів. Там буде сформована козацька сотня. Вони попросили розповісти , як стати козаком, вступити до нашої козацької організації «Поліська Січ».
Дійсним козаком (членом) Української козацької організації «Поліська Січ» має право бути: нащадок українського козацького роду, а також громадянин України або українці української діаспори з 16 річного віку, які стоять на засадах розбудови та захисту державності України, пройшли випробувальний термін один рік і виявили себе як такі, що мають глибокі українсько-патріотичні переконання, стоять на засадах розбудови і захисту самостійної, незалежної, соборної, демократичної держави України, посвячені та прийняли клятву-присягу Українського козака і здійснюють суспільно-корисну для України діяльність. Український козак – душа правдива, справедлива та незрадлива.
Рішенням Ради Отаманів випробувальний термін для вступу до Поліської Січі може бути зменшений до 6 місяців. А воїни АТО, видатні політики, військовослужбовці, громадські діячи можуть бути зараховані до лав Поліської Січі без випробувального терміну.
Первинним підрозділом військово-патріотичного вишколу є застава – не менше 3-х козаків. Застави об’єднуються у рої ; рої об’єднуються в загони ; загони – в сотні (до ста козаків); сотні – в курені (три сотні); курені – в полки (три курені); полки – в коші українського козацтва. Сотники входять до Ради Отаманів Поліської Січі.   
З питань вступу козацьких формувань можна звертатися по телефону 067-412-72-70 до Крайового отаман Поліської Січі Коцюбка Олександра Петровича
Крайовий Отаман Поліської Січі                                    Олександр Коцюбко

 

Александр Коцюбко | 23.03.2020 | Переглядів: 751
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.
Коментарів: 0