Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Повсякденний одяг для чоловіків: обираємо базу

Автор: Олег Ковальский, 06.10.2021, 19:31:55 Повсякденний одяг для чоловіків

Повсякденний одяг для чоловіків – це найкращий варіант виразити свою особистість. Незалежно від того, чи надаєте ви перевагу класичним речам, чи обираєте сучасний образ, вам повинно бути зручно та затишно. Замість того, щоб зосереджуватися на формальностях, повсякденний одяг – це баланс між комфортом, індивідуальністю та стилем. Тому сміливо обирайте модні та функціональні наряди.

Повсякденний стиль не є якимось конкретним дрес-кодом. Сюди відноситься все, що не можна одягнути на офіційну церемонію. Зараз є багато фірм, які розробляють свої моделі. Наприклад, ви можете звернути увагу на бренд stussy, що пропонує якісні речі.

Основні предмети повсякденного одягу

Цей стиль залежить від багатьох факторів, але є декілька базових речей, які повинні бути у будь-якого чоловіка.

  • джинси – їх можна легко одягнути з будь-яким верхом. Якщо ви бажаєте виглядати більш класично, обирайте темні прямі моделі. Для більш невимушеного зовнішнього вигляду підійдуть світлі відтінки.
  • футболки – по суті, повсякденні футболки є базовими у гардеробі чоловіка. Ця річ універсальна, тому її можна носити з чим завгодно. Вибирайте класичні однотонні моделі з різними принтами, щоб виглядати сучасно.
  • сорочка поло – поєднайте її з джинсами, щоб виглядати невимушено. Перш за все переконайтеся, що модель, яку ви плануєте купити, підходить вашому типу статури.
  • повсякденні сорочки – з довгими та короткими рукавами є необхідною частиною вашого образу. Доповніть свій гардероб сорочками різних кольорів.
  • повсякденний трикотаж – стильний і простий у використанні, трикотаж є базовою основою чоловічого гардероба. Виберіть модель, яка буде поєднуватися з вашими сорочками та футболками.
  • куртки – легка куртка додасть завершальний штрих вашому образу. Цей предмет одягу залишатиметься з вами декілька років, тому варто інвестувати у якісну модель.
  • толстовка – основний елемент вуличного одягу зігріє вас у прохолодну погоду та додасть атмосферу свободи у ваш образ. Поєднайте її разом з джинсами, щоб створити сучасний стиль.


Перш ніж вибрати свій повсякденний образ, продумайте його. Зрозумійте, чого ви очікуєте, а потім розробіть ваш наряд стосовно цілей. Купуючи нові речі, ви завжди повинні спочатку вирішити, чого хочете, а потім шукати найкращі речі, щоб завершити ваш образ. Інтернет-магазин Lishop опонує якісний одяг для повсякденного стилю.

 
Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 06.10.2021 | Переглядів: 1530 | мужская одежда, мода, мужская мода, стиль

Читайте також на цю тему: