Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Конкурс відеомейкінгу для студентів від відомого бренду: як отримати призове місце

Автор: Светлана Егорова, 20.11.2021, 18:18:08 Конкурс відеомейкінгу для студентів від відомого бренду: як отримати призове місце
Сучасна молодь має можливість обирати професію за покликанням серед безлічі цікавих та перспективних занять. Одним із найпопулярніших серед них є відеомейкінг. Цей процес становить собою створення відео на високому професіональному рівні. Роботи відеомейкера відрізняються унікальністю подачі інформації. Дане заняття містить цілу сукупність процесів, які в результаті дають неймовірне відео.

Для створення оригінального продукту варто вміти не тільки бачити красиве та знімати його, але й монтувати відео, накладати музику та додавати вражаючі та приваблюючі глядача ефекти.

Відомий інтернет-магазин Kasta.ua разом із https://videomakers.com.ua/ створив унікальний проєкт, який дає шанс талановитій молоді заявити про себе, стати суспільно-корисним та отримати достатньо великий грошовий приз. 

Основні умови конкурсу відеомейкінгу від https://videomakers.com.ua/ 

Для того, щоб стати учасником студентського конкурсу, варто слідувати кільком простим умовам:

  • перш за все необхідно мати ідею для відео під назвою «Мій виш, моє місто, моїми очима». Якщо потенційний учасник має гарну ідею на дану тему та знає як оригінально втілити її у відеороботі, в нього є всі шанси зайняти призове місце у конкурсі;
  • для участі в конкурсі необхідно знайти викладача, який стане куратором студента. Це одна з головних умов змагань, тому що саме викладач є представником ВУЗу;
  • прийняти участь у конкурсі можна тільки будучи у складі команди. Головною особливістю є те, що учасник може стати частиною будь-якої команди в необмеженій кількості. Це збільшує азарт та шанси на перемогу;
  • кКоманда повинна мати спільну ідею, сформувавши її усною домовленістю. Варто орієнтуватися на вибір команди зі схожими поглядами та баченням світу. Це допоможе уникнути конфліктів, що грає важливу роль у конкурсі.
 

Одне з головних питань – який же приз чекає на переможця конкурсу?

Команда https://videomakers.com.ua/ створила унікальну можливість для студентів заробити чималі кошти за свої таланти. Призовий фонд конкурсу складає 100 000,00 гривень! Розглянемо кожну окрему позицію:
  • за здобуття першого місця учасник отримує 16 100,00 грн. При цьому, викладач, що його курував також отримує приз в розмірі 16 100,00 грн.
  • при отриманні другого призового місця студент має можливість стати власником суми 12 075,00 грн. Рівно ж стільки отримає його наставник;.
  • третє місце не менш привабливе та прибуткове. Здобувши «бронзу» у змаганні по відеомейкінгу  призер отримує 8 050, 00 грн. Стає очевидним, що таку ж суму має можливість заробити викладач, який візьметься за відповідальність курувати юні таланти.

Варто зазначити, що сума виграшу дістається одному студентові та одному викладачеві з команди. Кількість учасників у ній не має значення при цьому. Таке цікаве заняття не тільки урізноманітнить студентські будні, але й дасть можливість підвищити свої фінанси. 

Що необхідно зробити для того, щоб стати учасником конкурсу відеомейкінгу від відомої компанії

 Для того, щоб отримати можливість зайняти призове місце в унікальному конкурсі від https://videomakers.com.ua/, перш за все необхідно повідомити про це організаторів заходу. Для цього достатньо скористатися електронною поштою та написати листа за адресою [email protected]. Докладний опис змісту листа міститься на сайті організатора.

Після того, як буде здійснено перший крок, варто перейти до наступного етапу, який і є ключовим – створити відеоролик про вищий навчальний заклад та місто студента його очима. Його необхідно помістити на Youtube каналі та лишити у відкритому доступі до кінця проєкту. Ключовим моментом є те, що в описі до відео має бути посилання на головне джерело правил конкурсу - [email protected]. Вимоги до відеоматеріалу містяться на сайті [email protected].
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 20.11.2021 | Переглядів: 1132 | магазин одежды, мода, шоппинг, одежда

Читайте також на цю тему: