Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Надійний захист та індивідуальність: для чого потрібен чохол на iPhone 12 Pro Max

Автор: Светлана Егорова, 23.11.2021, 19:18:47 Надійний захист та індивідуальність: для чого потрібен чохол на iPhone 12 Pro Max

Сучасний чохол для смартфону – не просто захисна «оболонка», що унеможливлює потрапляння пилу, вологи, бруду до пристрою, а й модний багатофункціональний аксесуар, який може багато розповісти про особистість власника. Саме тому так важливо знайти «обрамлення», що буде максимально пасувати iPhone 12 Pro Max.

Чому варто обрати чохол для смартфону

Звісно, на перший погляд може здатися, що можна зекономити на такому аксесуарі, адже на функціонал пристрою він ніяк не впливає. Але на практиці все інакше: без чохла на корпусі iPhone 12 Pro Max можуть з'явитись неестетичні подряпини, плями або девайс змінить колір і не буде виглядати так привабливо як на початку. Щобільше, будь-який кейс з цього асортименту https://wookie.com.ua/2143-iphone-12-pro-max амортизує смартфон під час падіння – отже, зводить до мінімуму ризик появи серйозних пошкоджень.

Не треба забувати та про візуальні переваги: «одягнені» у чохли пристрої виглядають стильно, акуратно, дозволяють самовиразитись і підкреслюють особистість власника iPhone. Широкий асортимент кейсів із різноманітних матеріалів всіляких конфігурацій дозволяє обрати той, що максимально до смаку та «по карману» власникові пристрою.

Переваги та функції

Зручність, тактильні відчуття, приємний зовнішній вигляд – ось на що треба спиратись при виборі кейса для iPhone 12 Pro Max. Такі аксесуари сьогодні виготовляють із різних матеріалів та під конкретні «запити» користувачів.

Так, силіконові чохли – наприклад, NILLKIN CamShield Pro – стійкі до ударів, чудово амортизують. Вони потребують постійного очищення, можуть вигорати на сонці. Кейси із силікону яскраві, бюджетні, універсальні, мають гладку поверхню, не вислизають із долоні під час користування.

Шкіряні кейси стильно і «дорого» виглядають, дозволяють підкреслити свій статус, ідеально пасують прихильникам лаконічних класичних рішень. Поряд із цим, надійно захищають від будь-яких пошкоджень. При цьому чохли зі шкіри (такі як QIALINO Leather Cover) досить вибагливі у догляді: їх не можна мочити, вони втрачають форму, до того ж важко знайти шкіряний аксесуар з унікальним дизайном.

Найбільш розповсюджений варіант матеріалу чохла для iPhone – TPU-пластик: із нього виготовляють аксесуари у широкому ціновому діапазоні, кейси невибагливі у догляді, мають різноманітний дизайн (наприклад, стильний IPAKY Matte Case у 6 кольорах). Такі аксесуари – оптимальний вибір користувачів, для яких індивідуальність залишається на першому місці.

Модифікації чохлів для iPhone 12 Pro Max

В залежності від індивідуального запиту (надійний захист, оригінальний дизайн і т.д.), можна обрати той чи інший варіант кейсу для смартфону. Найпопулярніші:

  • Бампер (накладка). Головна функція – захист від падіння, удару. Бампери не «перекривають» дизайн пристрою, тонкі, зручні, можуть бути пластиковими, силіконовими (як, наприклад, Uni Case Rugged Guard) і навіть металічними. Захищають лише задню та бокові панелі пристрою. Потребують додаткового використання плівки або скла для екрану.
  • Фліп, чохол-книжка. Надійні, зручні, з відкидною кришкою (у першому випадку відкривається вниз, у другому – вбік). Наприклад, лаконічний NILLKIN Qin Series зі штучної шкіри припаде до смаку прихильникам класичних елегантних аксесуарів.
  • Кобура. Практичний, із високим рівнем захисту чохол, фіксується на ремені або на штанах, виготовляється зі штучної, натуральної шкіри. Кейс сподобається чоловікам, які завжди «у справах».
  • Спортивний. Підходить для використання під час тренувань або для відпочинку на природі, подорожей. Це зручний надійний аксесуар для активних користувачів, він добре «витримує» будь-які навантаження, випускається із вологостійких матеріалів.
  • Екстремальний. Щільний чохол із високим рівнем захисту. Створений для прихильників авантюр – не «боїться» падіння, вологи, бруду, «стрибків» температури.


Як бачимо, кейс – не лише надійний захист, а й стильне доповнення, навіть прикраса iPhone 12 Pro Max. Без такого аксесуару смартфон швидко втрачає свої естетичні властивості та може швидко зламатись. Придбавши чохол для свого улюбленого пристрою, можна не тільки підкреслити свою індивідуальність, а й, можливо, суттєво зекономити на ремонті.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 23.11.2021 | Переглядів: 909 | чехол, смартфон, аксессуар для смартфона

Читайте також на цю тему: