Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Спорт та хобі

Кращі настільні ігри для веселої компанії

Автор: Егор Мокрицкий, 29.10.2021, 09:51:27 Кращі настільні ігри для веселої компанії

Нарешті настали вихідні та можна розслабитися, розважитися і для цього не обов'язково шукати пригоди в популярних нині в Україні квест-кімнатах. Настільні ігри для дорослих-те, що потрібно і для компанії, і для двох. Цікаві, в тому числі й еротичні, настільні ігри для дорослих купити (Київ та інші міста) можна через Інтернет, ознайомившись спочатку з рейтингом, відгуками та оглядом кожної з них на сайті інтернет-магазину.

Кращі настільні ігри для веселої компанії

Як правило, зустріч компанії друзів не обходиться без застілля і алкоголю. Але, щоб якість відпочинку було більш високим, а посиденьки – не такими нудними, можна придбати популярні настільні ігри для дорослих з алкогольною тематикою. У список ігор, особливо заслуговують на увагу, входять:

  • «Йорж»;
  • "Йорж Лазня»;
  • «Білочка».


Головне, запастися всім необхідним - достатньою кількістю напоїв і тарою для їх вживання. Всі завдання, виконані гравцями, приносять їм бали і бонуси.

Відмінно підійдуть для такого проведення часу логічні настільні ігри для дорослих, більш складні, але від цього набагато цікавіші.

Настільні ігри з категорії 18+

Для пар, є більш цікаві розваги еротичного характеру, які дозволять урізноманітнити сексуальне життя, позбутися від власних комплексів, дізнатися партнера набагато краще. А найважливіше, що це не тільки веселий відпочинок, але і дуже приємний.

Настільні ігри з даної категорії істотно відрізняються від всіх інших. Тут не важливо виграєш ти або програєш. У будь-якому випадку обидва гравці залишаються у виграші і отримують задоволення від процесу.

Кращі Настільні ігри для дорослих 18+, що користуються особливою популярністю

  • «Loopy: sex game». Гравці крутять барабан, потім тягнуть карту, після чого виконують прості і складні завдання еротичного характеру.
  • "Love Фанти 69 або гри в ліжку". Ще одна цікава гра з розряду фантів.
  • "Правда чи справа: Камасутра"» Процес гри не відрізняється складністю. Потрібно тягнути стіки і давати відповіді на питання інтимного характеру. Немає бажання відповідати-доведеться виконувати завдання.
  • «Сексополия». пікантний різновид "монополії", яка стане відмінною розвагою для закоханих.


Не менш популярні настільні ігри для дорослих - це» ВандерСекс«,» Love Фанти Romantic«,» Фанти флірт пляшечка«,» In Love«,»Фанти флірт Кава-брейк".

Це далеко не повний список захоплюючих еротичних і навколосексуальних настільних ігор. Список можна продовжувати і далі. Щоб зробити правильний для себе вибір, найкраще спочатку ознайомитися з оглядом кожної з них.

Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Спорт та хобі" на ЖЖ.info
Спорт та хобі | 29.10.2021 | Переглядів: 946 | досуг, игры, настольная игра, вечеринка

Читайте також на цю тему: