Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Які правила підбору універсальних ювелірних прикрас?

Автор: Мария Никулина, 23.11.2021, 12:23:39 Як створити універсальну ювелірну скриньку, яка личитиме під будь-який образ?

Стильний образ — це про ідеально продумані деталі. Важливу роль у формуванні вдалого образу відіграють ювелірні прикраси. Вони допомагають підкреслити внутрішній світ їхньої власниці, передати емоції, настрій, почуття. Ювелірні каталоги від всесвітньо відомих брендів пропонують чимало базових мінімалістичних прикрас, які дозволять створити цілісний і актуальний образ.

Як обрати стильні й актуальні прикраси?

Ювелірний асортимент постійно поповнюється новими моделями: срібні каблучки або золоті різноманітної геометричної форми, роз’ємні каблучки й масивні браслети з великою кількістю інкрустації… Не загубитися в цьому різноманітті допоможуть базові правила від кваліфікованих стилістів.

Класика завжди актуальна

Модні тенденції змінюються кожного дня, а тому з часом деякі прикраси просто лежатимуть без діла в скриньці. Якщо хочете обрати ювелірні прикраси, які залишатимуться актуальними впродовж довгих років, звертайте увагу на:

  • Сережки-цвяшки з мінімальною кількістю інкрустації;
  • Конго середнього розміру;
  • Ланцюжкові браслети для поєднання з намистинами;
  • Каблучку з одним каменем (солітером).


Такі коштовності допоможуть створити різноманітні образи й залишатимуться в тренді не один рік.

Лаконічні й зрозумілі форми

Мінімалізм і простота — головні “компаньйони” базових і актуальних аксесуарів. Дизайн може бути зовсім різним, але не повинен включати великої кількості декоративних елементів. Достатньо кількох прозорих камінців або одного яскравого кристала в центрі ювелірної композиції. Ідеальна прикраса гармонійно поєднується як з джинсами й офісним костюмом, так і з вечірньою сукнею. 

Базові поєднання металів і кольорів

Зараз модні тенденції дозволяють поєднувати все, що заманеться. Проте якщо йдеться про вічну класику, то варто враховувати елементарні правила поєднання металів, матеріалів і кольорів:

  • Холодні метали, до прикладу, срібло 925-ї проби, повинні ставати центральним елементом композиції. Теплі дорогоцінні метали (жовте золото) можна сміливо використовувати як другорядний елемент образу.
  • Різні аксесуари повинні виглядати гармонійно. Обов’язково повинен бути спільний знаменник: форма, камінь, метал і т. п. 
  • Коштовності повинні личити до самого образу. Сміливі і яскраві наряди не варто поєднувати з такими ж прикрасами. І навпаки, стриманий діловий костюм можна доповнити кількома браслетами з декоративними вставками.


Такі стандартні правила допоможуть заощадити кошти й не витратити їх на непотрібні покупки. Так, у ювелірній скриньці завжди будуть прикраси, які можна вдало інтегрувати в будь-який образ!

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 23.11.2021 | Переглядів: 957 | ювелирка, ювелирные украшения, Кольца

Читайте також на цю тему: