Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Продукти та напої

Ідеальні суші у Львові: секрети приготування

Автор: Мария Никулина, 02.01.2022, 20:09:32 Ідеальні суші у Львові: секрети приготування
Успіх суші залежить від спритності, використання якісних інгредієнтів та правильного кухонного приладдя, впевнені власники ресторанів, що пропонують суші у Львові. І, звісно, ​​треба вміти ними правильно користуватися.

Для створення якісних суші зі 100% японським смаком у ресторанах та суші-барах, щоб виготовляти найкращі суші у львові, використовується наступне приладдя.
  • Рисоварка
  • Суші-мейкер
  • Форми для суші
  • Харчова плівка
  • Дошка для нарізання
  • Ніж
  • Хангірі
  • Шамодзі лопатка для суші

 

Аксесуари для приготування суші

Рисоварка

Рисоварка гарантує ідеальне приготування рису, рівномірне та без підгоряння, що в каструлі не завжди можливе.

Суші мейкер

Існують різні види готових наборів. Деякі оснащені формами, які дозволяють створювати суші-роли з рисом, рибою та овочами разом із водоростями норі. Багато хто має ніж для поділу ролу на безліч частин. Пістолет-базука дозволяє поміщати рис та начинку в трубку та витягувати її вже у формі циліндра.

Форми для суші

Набір спеціальних форм дозволяє виготовляти суші різної форми: круглі, квадратні, трикутні та у формі серця. Популярні форми з харчового пластику, які можна мити у посудомийній машині.

Харчова плівка

Класичний бамбуковий килимок краще обернути прозорою пластиковою плівкою для їжі, щоб він не вбирав запахи та залишки їжі, які можуть ковзати в тріщини.

Дошка для нарізання

Нарізка – ще одна важлива операція, коли суші-циліндр готовий. Обробна дошка необхідна не тільки для заключних операцій з приготування ролів, але і для різних попередніх і додаткових цілей, таких як обробка риби та нарізка овочів.

Ніж

Це функціональний інструмент для обробки риби, виготовлення тонких і точних скибочок, обробки м'яса та овочів. Лезо японського ножа має бути довгим, тонким, вузьким та загостреним.

Хангірі

Hangiri - це традиційна японська миска з необробленого дерева, з дрібним та плоским дном, що використовується для витримки та охолодження рису при помішуванні до температури 30 градусів.

Шамодзі - лопатка для суші

Рис потрібно не лише приготувати та заправити, але й обробити, рівномірно перемішати у хангірі або на сковороді. Шамодзі - це типова японська дерев'яна ложка, коротка, широка та плоска форми. Вона використовується для перемішування рису, коли його виливають у миску.

Силіконові шпателі

Хоча шамодзі рекомендується, але не обов'язково для змішування рису, проте необхідно використовувати нежорсткі шпателі, наприклад, із силікону, щоб не зламати зерна рису та не зіпсувати приготування суші.

Натирачка для імбиру та васабі

Імбир і васабі - це продукти, які разом із соєвим соусом майже завжди супроводжують суші та сашимі. Невелика тертка повинна бути на столі у тих, хто віддає перевагу натуральному продукту готовому крему і пасті.

Створення необхідної атмосфери

Якщо суші-роли замовляють із доставкою, потрібно потурбуватися про підготовку столу, створення правильної етнічної атмосфери, щоб насолодитися стравами повною мірою. Приємне сервірування столу з використанням тарілок, серветок, паличок для їжі та аксесуарів відповідно до вечора – це перший крок до успішної вечері з суші.
Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Продукти та напої" на ЖЖ.info
Продукти та напої | 02.01.2022 | Переглядів: 550 | доставка суши, ролы, суши

Читайте також на цю тему: