Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Співачка Лєна Дарк презентувала нову пісню напередодні Купала

Автор: Сергій Петрук, 04.07.2017, 08:36:12



Напередодні Івана Купала українська співачка, наша землячка Лєна Дарк презентувала нову пісню «Ворожка».

Текст до пісні «Ворожка» написав Артур Арамян, музику - Роман Непомящий. «Ця пісня подобається мені тим, що вона світла і підіймає настрій, а ще тим, що в ній ідеться про жіночі мрії, які втілюються в реальне життя!», - розповідає Лєна Дарк.

Сама співачка ворожінням не захоплюється, а ось у силу думки і самонавіювання вірить. Каже, не раз переконувалася в тому, що все надумане збувається.

Сьогодні Лєна Дарк багато працює над популяризацією української пісні. В її репертуарі – як народні пісні в сучасній обробці, так і хіти відомих авторів нашої країни. Також артистка займається перекладом своїх російськомовних пісень на українську. Вважає, що, найперше, варто популяризувати своє, рідне.

«Разом з журналістом, моїм хорошим другом і за сумісництвом адміністратором Віктором Мельниченком вже зробили україномовний варіант пісні «Навек твоей», написаної Олександром Воєвуцьким. Буде такий собі приємний сюрприз - твір, який полюбився слухачам в оригіналі, зазвучить по-новому», - розповідає артистка.

Відпочити цього літа наша зіркова землячка дуже хоче, але робота не дозволяє. Нещодавно у співачки зібралася нова дружна і творча команда на чолі з Надією Олейник. «Разом ми визначилися, куди слід рухатися далі, так що цього літа маємо намір інтенсивно працювати», - ділиться Лєна Дарк.

Послухати та скачати нову композицію співачки можна ТУТ

ЛЄНА ДАРК – українська співачка, яка лише три роки як влилася до лав українського шоу-бізнесу. За такий короткий термін уже встигла завоювати величезну кількість шанувальників без участі в будь-яких талант-шоу, без спонсорів, а виключно завдяки таланту і плодам своєї творчості.

Лєна Дарк - володар звання "Відкриття Року-2014" за версією Всеукраїнського музичного фестивалю «Шлягер року». Артистка з успіхом виступає як на головних майданчиках країни (таких як Національний палац "Україна"), так і в концертних залах обласних та районних центрів. У 2015 році співачка відкривала "Show Time" наймасштабнішого Міжнародного MMA турніру зі змішаних єдиноборств Cage Encounter #3 у столичному Палаці Спорту.

Лєна Дарк є частою гостею популярних телевізійних шоу та світських заходів. Багато концертів дає для знедолених дітей, учасників АТО. За благодійну діяльність артистка, зокрема, має церковну нагороду - медаль "За жертовність і любов до України".

Її девіз - «Співати в ім'я любові! Жити в ім'я надії!».
 

Офіційна сторінка у Facebook


19820769_1290266941085857_117514892_o


19679972_1290266911085860_515494543_n

За інфомарцією Starlife

Автор: Сергій Петрук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 04.07.2017 | Переглядів: 1696
Коментарів: 0