Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Music Camp Житомир: як стати музикантом за 5 днів

Автор: Оксана Давиденко, 20.07.2017, 11:57:09 Music Camp Житомир: як стати музикантом за 5 днів
Літо зазвичай дарує величезну кількість вражень. У нас непересічна пропозиція літнього відпочинку
Відпочинок – це нові враження. От якщо ці враження подарують досвід, це просто мегакруто.
Цього літа під патронатом Людмили Зубко, співорганізаторки ГО «Житомир! Зроби голосніше!», в нашому місті реалізується унікальний проект – Music Camp Житомир.

Організатори проекту Music Camp International, Ukraine прагнуть змінити життя дітей, громад та країн через музику. Більше 20 міст України вже прийняли участь у проекті, який створила та втілила в життя диригентка з США Констанція Фортунато.

Пані Констанція щиро вірить, що всі діти мають музику в душі, треба просто створити середовище. Завдяки певним методикам, кожна дитина може віднайти та розвинути в собі цей прекрасний дар. Пані Фортунато розпочала свою роботу в Європі у 1993 році, працюючи з сиротами у Румунії. Куди б вона не приїздила, вона працює з усіма дітьми, незалежно від їх матеріального стану чи музичного обдарування.

На батьківщині, у Сполучених Штатах Америки, Констанція очолює Schola Cantorum (www.scholaforyouth.org), що являє собою громадську хорову програму для дітей та молоді у Санта Крузі (штат Каліфорнія), а також є диригентом Сelebration Choir – дорослого хору в окрузі Монтерей Бей. За час роботи (понад 30 років) у музичній сфері, вона видала підручник з музичної освіті для підготовчої освіти дорослих, який у 1985 році отримав нагороду Gold Medallion, та провела величезну кількість тренінгових семінарів.
І диригенткою на гала-концерті Music Camp Житомир, який відбудеться 2 вересня, буде саме вона.
 

Як це буде відбуватись


Впродовж 5 днів занять всі учасники проекту навчатимуться хоровому співу та опановуватимуть гру на двох музичних інструментах.

5 днів навчання, а потім гала концерт!

Шостий день – урочистий концерт у супроводі симфонічного оркестру!

Круто? Отож! А головне, що для участі не обов’язково треба мати музичну освіту. Всі діти віком від 11 до 16 років можуть стати учасником цього незвичайного проекту.

Тому не зволікай, швидше реєструйся та приймай участь у незабутньому дійстві від  Music Camp International, Ukraine та ГО «Житомир! Зроби голосніше!»

Зареєструватись для участі можна у «Львівській Майстерні Шоколаду» (майдан Перемоги, 7) або за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/17O7pUDG8GKAcTYeTBf7smDq1ywFG84Xkn9VdbMQSWQ8/viewform?edit_requested=true 
Автор: Оксана Давиденко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 20.07.2017 | Переглядів: 1351 | Music Camp Житомир, гала-концерт

Читайте також на цю тему: