Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Житомирська облрада звернеться до Верховної Ради для встановлення ладу по проблемі з бурштином

Автор: Назар Мельник, 30.10.2017, 12:43:09 Житомирська облрада звернеться до Верховної Ради для встановлення ладу по проблемі з бурштином
Житомирська обласна рада підтримає звернення депутатів Рівненської облради до Президента України, Кабміну та Верховної Ради щодо врегулювання ситуації із бурштином. Відповідний проект рішення сесії розміщений на сайті Житомирської обласної ради.

«Підтримати звернення депутатів Рівненської обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо створення робочої групи з метою напрацювання нового проекту Закону України для врегулювання ситуації з незаконним видобутком та реалізацією бурштину», – йдеться у документі.

Оскільки у лютому 2017 року Закон України «Про видобування та реалізацію бурштину» Верховна Рада відхилила, депутати просять негайно створити робочу групу по підготовці нового.

Нагадаємо, що у Коростенському районі затримали старателів, які розгорнули видобуток бурштину у промислових масштабах. У групи «скупників» вилучили бурштину на 5 млн грн.
Автор: Назар Мельник, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 30.10.2017 | Переглядів: 931
Коментарів: 0