Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Cutfish змінить ваше враження про японську кухню

Автор: Лера Наумова, 06.11.2017, 20:41:35 Cutfish змінить ваше враження про японську кухню

Cutfish – це суші-бістро здорового харчування. Його цікава і водночас проста концепція, схожа на японські «Ідзяк» – щось середнє між кафе, магазинчиком і місцем для зустрічей з друзями. Заклад знаходиться на вул. Київська 56.

 Меню закладу складається з трьох частин. Перша – класичні суші і роли приготовані виключно вручну, і перед вами.  Друга – м'ясні та рибні страви на грилі. Третє – страви, приготовлені на тайської сковороді WOK. Їжа не буквально японська, але насичена японськими відтінками, які приємно задовольнять гастрономічні уподобання навіть самого вибагливого гостя.

Асортимент суші-бістро найрізноманітніший. Тут ви знайдете роли, суші та локшину на свій смак. Хочете спробувати рол «Білий дракон»? Можливо «Філадельфію»? Або пройнятися японською культурою завдяки супу «Удон»? Обов’язково скуштуйте ці страви у Cutfish! На кухні Cutfish працюють справжні майстри своєї справи. Усі продукти якісні та свіжі. Роли не розвалюються, мають гарний вигляд, а на смак – неперевершені. Салати, локшина, супи – те, що не залишить вас байдужими. А особливий десерт – банан в карамелі, подарує вам нові смакові враження.

Варто наголосити на оригінальному аутентичному інтер'єрі «Cutfish», який виконаний у виключно азіатській стилістиці. Все в традиційно червоно-чорно-білих тонах, плями штукатурки на стінах, величезні вікна, дзеркальна фреска із неймовірним драконом на всю стіну.

Cutfish співпрацюють з сервісом Mister.Am, який займається доставкою їх страв. Їжу з Cutfish вам доставлять швидко та дешево, варто лише обрати страву і натиснути «замовити».



Cutfish змінить ваше враження про японську кухню
Автор: Лера Наумова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 06.11.2017 | Переглядів: 2272 | доставка, Житомир, роллы, суши, Мистер Ам, Cutfish

Читайте також на цю тему: