Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

ГО «Дивовижні» шукають справжніх переможців у Житомирі. Відчуваєш у собі сили перемогти будь яку зраду? Приходь на Вечір Переможеньки 11 листопада!

Автор: Лера Наумова, 10.11.2017, 16:47:37 ГО «Дивовижні» шукають справжніх переможців у Житомирі. Відчуваєш у собі сили перемогти будь яку зраду? Приходь на Вечір Переможеньки 11 листопада!

Зазвичай люди соромляться обговорювати свої невдачі, але тільки не ми! Бо ми знаємо, що їх можна перетворити на яскраву, цікаву та корисну подію. Але головне у таких невдача – це  історія перемоги. Перемоги над собою, обставинами, підрядниками, громадськістю та висновки, що ми отримаємо.

ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ?  ГО «Дивовижні» запрошують всіх на Вечір Переможеньки – подію де спікери у форматі стендапу будуть розповідати про власні «зради» та історії своїх перемог. Відверто поговоримо про помилки у роботі громсектору та будемо навчатися на чужому досвіді.

Крім того у програмі: інтерактивна вікторина, призи, піченьки, цікаві знайомства та багато спілкування.

ДЛЯ КОГО? Для громадських діячів, ініціатив, організацій та активних жителів

КОЛИ? 11 листопада, з 16:00 до 19:00

ДЕ? Музей Космонавтики імені Сергія Корольова

ЯК ТУДИ ПОТРАПИТИ? Все дуже просто, треба лише заповнити цю форму https://goo.gl/r3Fniv

Організатори заходу: Міжнародна неурядова організація Пакт та ГО «Дивовижні», за фінансової підтримки Агенції США з міжнародного розвитку (USAID).

* Пакт – міжнародна неурядова організація, що, зокрема, реалізує проект «Долучайся!», метою якого є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності.

* «Дивовижні» – громадська організація, яка займається розвитком соціальної відповідальності, шляхом залучення містян до змін, а також сприяння ініціативам місцевих активістів.

Автор: Лера Наумова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 10.11.2017 | Переглядів: 1798 | Житомир, реклама, анонс

Читайте також на цю тему:

Коментарів: 0