Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

У новому випуску «Міняю жінку» покажуть, як приручити пітона та стати цирковим артистом

Автор: , 15.11.2017, 13:07:11 У новому випуску «Міняю жінку» покажуть, як приручити пітона та стати цирковим артистом
Сьогодні о 22:00 на телеканалі «1+1» у проекті «Міняю жінку» глядачі будуть спостерігати за обміном дружинами із різними поглядами на життя. Учасниці спробують на собі нові ролі – мами-домогосподарки та циркової артистки.
                                                           
У новому випуску проекту однією із сімей, яка зважилася на обмін, стала родина циркових артистів. Максим – фаєрмен та акробат, а Юлія – повітряна гімнастка в пересувному цирку. Зважаючи на специфіку роботи, пара не має своєї нерухомості, а живе у будинку на колесах. У цих умовах вони виховують двох дітей - Камілу та Саміра. Окрім того, у їх невеличкому вагончику проживає незвичний домашній улюбленець – пітон. Артисти всі домашні справи роблять разом та приділяють багато часу вихованню дітей, але останнє слово завжди лишається за тендітною Юлією. Вона зазначає, що її чоловік ідеальний, адже мужньо витримує деколи емоційну поведінку дружини.
 
«Ми відрізняємось від інших українських родин. Так, у нас екстремальні умови проживання, але ми не сидимо без справ і не засиджуємося на одному місці. У нас немає звички ображати одне одного, ми завжди намагаємося почути бажання кожного члена сім’ї. Невід’ємний плюс нашої роботи – ми маємо друзів по всій Україні. Я дуже хочу перевірити себе в новій сім’ї та відчути, чи зможу впоратися із звичайним, спокійним життям. А ще я мрію про душ»,  - сміючись, розповідає Юля.
 
Ще однією родиною, яка на тиждень готова змінити тихе життя, стала пара із Запоріжжя. Маргарита займається вихованням семимісячної доньки Вікторії, а чоловік Олексій працює головним інженером у найкращому готелі міста. Як зазначає подружжя, у них вже давно зникла романтика та теплі стосунки. Олексій вважає, що головне завдання дружини – виховувати доньку, а сам живе у своє задоволення. У вільній від роботи час він не допомагає дружині у хатніх справах та не проводить час з дитиною, а витрачає його лише на себе – грає на гітарі та дивиться серіали. У той самий час Олексій зазначає, що головна проблема Маргарити – відсутність особистого розвитку дружини.
 
«Мій чоловік вважає, що я нічого не роблю та прикриваюсь дитиною. Він не допомагає мені навіть у типових чоловічих справах – винести сміття чи спустити по сходах візок малечі. Мені потрібна його увага та допомога. Натомість він звинувачує мене, що я постійно заклопотана та не зустрічаю його ввечері у красивому вбранні. До вагітності я працювала перукарем, і мені б хотілося розвиватися в цьому напрямку, але без його підтримки я не впораюсь. Мені набридло сидіти вдома, хочу вже нарешті приїхати до нової родини та вдихнути на повні груди», - ділиться своїми очікуваннями Маргарита.
 
Юлія буде робити все, щоб змінити ставлення її нового чоловіка до дружини, як до домогосподарки. Вона відкрито говоритиме про те, що її не влаштовує. Маргарита намагатиметься навчитися принципам циркового життя, щоб впоратися зі своїм дебютним виступом на арені цирку. Але найскладнішим випробуванням для неї стане годування пітона. Як нові дружини зміняться під впливом обставин, та хто виявиться сильнішим - пітон чи сила волі Маргарити, ви зможете побачити сьогодні на телеканалі «1+1» о 22:00.
 
Нагадаємо, за правилами проекту, три дні мама живе за законами нової сім’ї, а потім має можливість змінити їх, впровадивши свої. Після шести днів родини зустрічаються, діляться враженнями одне з одним та отримують шанс змінити своє подружнє життя на краще.

Україна | 15.11.2017 | Переглядів: 2259 | телевидение, міняю жінку, 1+1

Читайте також на цю тему:

Коментарів: 0