Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Володимир Зеленський став психологом, а тренер «Голосу.Діти» MONATIK розповів про свої новорічні страхи

Автор: Прес-служба 1+1, 29.11.2017, 13:47:28 Володимир Зеленський став психологом, а тренер «Голосу.Діти» MONATIK розповів про свої новорічні страхи
31 грудня найулюбленіші співаки країни та актори студії «Квартал 95» виступлять з яскравими жартівливими номерами у новорічному випуску проекту «Вечірній Квартал».
 
В рамках промо-кампанії новорічного випуску на «1+1» вийшла серія гумористичних відео, в яких Володимир Зеленський перетворився на психолога для зірок. На прийом до відомого гумориста потрапили тренер «Голосу.Діти» MONATIK, секс-символ української естради Олег Вінник, один з найвеселіших співаків DZIDZIO та чарівна Настя Каменських (NK).
 
MONATIK зізнався лікарю Зеленському у своїх потаємних страхах:
«Лікарю, я дуже боюсь, що в новорічну ніч не побачу свого виступу у «Вечірньому Кварталі». – розповів співак і отримав цінну пораду: - Дмитре, якщо Ви будете сидіти спиною до телевізора, як у проекті «Голос. Діти», то ви нічого і не побачите. По-перше, розверніться до нього обличчям, а по-друге, увімкніть «1+1».
 
Улюбленець жінок Олег Вінник звернувся до психолога, щоб вирішити складну дилему:
«Лікарю, цієї новорічної ночі на всіх каналах будуть показувати Олега Вінника. Де мені найліпше подивитись себе?», - запитав Олег, а Володимир Зеленський впевнено відповів: «Ви будете просто неперевершені у новорічному «Вечірньому Кварталі»!».
 
Співак DZIDZIO на прийомі у лікаря зізнався у найпотаємнішому:
«Докторе, мені сниться один і той самий сон: що я засинаю в новорічну ніч і сплю з одним відкритим оком. Що зі мною?», - розповів співак і отримав відповідь Володимира Зеленського: «Я думаю, що Ви просто боїтеся пропустили Ваш виступ у новорічному «Вечірньому Кварталі» на «1+1».
 
На прийом до психолога потрапила також Настя Каменських (NK), яка відверто поділилась своїми проблемами:
«Докторе, у мене проблема. Я зовсім не знаю, що дивитися в новорічну ніч. Хотілося б чогось чарівного та прекрасного. – Подивіться у дзеркало», - відповів Володимир Зеленський. – «А якщо по телевізору?» – «Тоді дивіться новорічний «Вечірній Квартал» на «1+1». Там Вас, до речі, теж покажуть».
 
Новорічний випуск «Вечірнього Кварталу» дивіться 31 грудня на «1+1». Крім того, у новорічні свята  на телеканалі відбудеться прем’єра комедії «DZIDZIO Контрабас», головні ролі в якому виконали Олена Лавренюк та музиканти групи DZIDZIO Михайло Хома, Назарій Гук та Орест Галицький. Також на «1+1» телеглядачі побачать концерт тренера «Голосу.Діти-4» MONATIK «Vitamin D», який відбувся 20 жовтня в столичному Палаці спорту.
Автор: Прес-служба 1+1, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 29.11.2017 | Переглядів: 1855 | телевидение, 95 квартал, Зеленский, 1+1

Читайте також на цю тему:

Коментарів: 0