Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Професійний догляд за городом для дачників та садівників

Автор: , 04.01.2018, 01:42:36

Дрібна фасовка розрахована для тих, кому немає сенсу купувати великі партії агропрепаратів, тобто для дачників та квіткарів. Це зручно тому, що ви купуєте рівно стільки препарату, скільки вам потрібно на певний період. Професійний догляд за культурними посадками, щоб це не було (виноград, томати, картопля, кукурудза та інше), зазвичай призводить до того, що з моменту посіву й до кінця прибирального сезону городник витрачає менше часу на прополку грядок, збір колорадських жуків, при цьому не псується настрій від зниклого куща томатів або з'їденої шкідником полуниці.

Все це можна залишити в Радянському Союзі завдяки виробництву дрібної упаковки для городників любителів. Зараз можна знайти безліч інтернет магазинів та прямих постачальників даного товару в широкому асортименті. Для прикладу дивіться деталі за посиланням на сторінку агромаркету з товарами для саду та огороду. Одразу бачимо широкий вибір різновидів професійного догляду та багато корисної інформації, яку можна використовувати для себе.
 

Які товари продають в зручній дрібній упаковці

Дрібна упаковка пропонує абсолютно всі типи засобів з догляду за посадками. Починаючи від забезпечення чистоти до серйозних лікувальних препаратів:

1. Протруйники - використовуються для поліпшення імунітету насіння в до сходовий період та на перших порах після сходів. Це перша й найважливіша інвестиція в майбутній врожай;

2. Стимулятор росту - зазвичай використовується в великих масштабах, але можливо стане актуальним для дачників. Це препарати, які активують внутрішні процеси росту, особливо якщо літо не подарувало гарної погоди та плоди не встигають дозріти в той період, який заплановано;

3. Гербіциди - рятівник від нестерпних бур'янів, бувають більш агресивні препарати й органічні, на довго залишають грядки чистенькими;

4. Фунгіциди - здатні запобігти розвитку грибкових хвороб, які можуть занести птахи, комахи або просто можуть бути привезені із грунтом, а також вилікувати хвору рослину, якщо так трапилось;

5. Інсектициди - в кожен місяць починаючи із квітня по вересень, активізуються різні види комах, інсектицид допоможе тримати їх подалі від саду та городу на якийсь час.

6. Родентициди - проженуть комах, птахів та гризунів, які зазіхають на посіви бобових, злакових, кукурудзу, соняшник;

7. Прилипачі - допомагають утримати різні препарати на листі рослин, наприклад, вранці ви обробили культуру препаратів, а ближче до вечора пішов неочікуваний дощ.
 

Використання та зберігання препаратів

Як використовувати кожен засіб обов'язково має бути написано на упаковці, це рекомендовані правила, яких краще дотримуватися. Крім цього, добре, якщо є можливість, порадитися з грамотним продавцем відповідно до культури та площі, яку потрібно обробити. Важливо заготовлювати розчин для обробки одразу перед обробкою, так як простоявши деякий час, він поступово втрачає свої властивості.

Якщо у вас залишився не використаний препарат - це добре, адже він точно стане в нагоді наступного року. Зберігайте його в сухому й темному місці.


Україна | 04.01.2018 | Переглядів: 1048