Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як обрати м'яку іграшку для дитини?

Автор: Мария Никулина, 07.02.2018, 23:19:02 Як обрати м'яку іграшку для дитини?

Сьогодні прилавки магазинів завалені такою кількістю м'яких іграшок, що навіть дорослій людині дуже важко зорієнтуватися в цій різноманітності. Але варто визнати, що вибирати м'яку іграшку завжди дуже приємно, так як сучасні іграшки значно відрізняються від тих, якими діти грали раніше. Адже зараз при виробництві іграшок використовуються матеріали, не тільки приємні на дотик, але і корисні. Вони покликані розвивати у дітей тактильні відчуття, а наповнювачі у вигляді кульок, здатні позитивно впливати на моторику. Придбати такі м'які іграшки можна на сайті www.yakaboo.ua. А в цій статті ми розповімо про найпопулярніші види м’яких іграшок.
 

Види м'яких іграшок

 

Прості м'які іграшки
Вони можуть бути виготовлені у вигляді різних тварин або людей, наприклад, м'якого пупса. Для їх виробництва застосовуються матеріали найрізноманітнішої фактури, які фарбуються в різні кольори. Наповнювачі, що застосовуються при виробництві м'яких іграшок, можуть бути як натуральні матеріали, так і синтетичні.

М'які кубики
М'які кубики призначені для будівельної гри для дітей молодшого віку. На відміну від звичайних кубиків, виготовлених з пластмаси або дерева, м'які кубики виготовляються з м'яких текстильних матеріалів, а в якості їх наповнювача застосовується, як правило, поролон. Такі кубики абсолютно безпечні для дітей.

М'який м'яч
М'який м'яч – універсальна іграшка, яка може стати відмінним тренажером координації руху для малюків і безпечною розвагою для дітей більш старшого віку. Адже, граючи з таким м'ячем, неможливо розбити вікно, люстру або посуд. Тому така іграшка зможе стати улюбленою і для підлітків. Дорослі ж можуть використовувати його в якості диванної подушки.

Лялька-рукавичка
Основою цього різновиду ляльок є рукавички, виконані з різних матеріалів у формі тварин, персонажів казок і так далі. Граючи з такою лялькою, дитина стає спостерігачем, так як спочатку оживляти її доведеться дорослим.

М'які музичні іграшки
Всередину музичних іграшок вшиваються механізми з кнопкою, при натисканні на яку іграшка починає видавати різні звуки, закладені в цей механізм, наприклад, може звучати мелодія, пісенька або ж вірш. Такі іграшки дуже корисні для дітей, так як в пошуках кнопки у малюка розвивається мислення.

М'які інтерактивні іграшки
М'які інтерактивні іграшки є різновидом музичних іграшок, тільки вони більш вдосконалені. Такі іграшки можуть рухатися, танцювати або розмовляти, при цьому всі дії можуть супроводжуватися й іншими звуковими або світловими ефектами. Зараз випускаються м'які інтерактивні іграшки, виконані у вигляді тварин, яких можна гладити, годувати, а вони у відповідь завжди готові пограти з малюком у веселі ігри.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 07.02.2018 | Переглядів: 1053 | дети

Читайте також на цю тему: