Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Плосков'язальні машини: економічна обгрунтованість і нові можливості

Автор: Анна Трохимчук, 17.02.2018, 01:35:54 Плосков'язальні машини: економічна обгрунтованість і нові можливості

Виробничі компанії, які займаються випуском якісних трикотажних виробів, використовують всі можливості сучасної техніки. Лідером в цій галузі стала японська компанія Shima Seiki, в асортименті якої тільки високотехнологічні якісні плосков'язальні машини. Це техніка з великими можливостями, вона використовує сучасні технології та програмне забезпечення в'язання, дозволяє створювати прості і дуже складні речі, служить інструментів для втілення дизайнерських задумок.
 

Вибір класу плосков'язальне машини

Японська компанія-виробник в'язального обладнання пропонує сучасний пристрій з широкими можливостями. Процес виготовлення речей досить простий і оперативний. Техніка дозволяє створювати одяг з великою кількістю візерунків, що дозволяє задовольнити найрізноманітніші запити покупців. Фабрики ж по виготовленню трикотажу завдяки функціональним можливостям пристрою зможуть значно розширити асортиментну лінійку, а також розумно витрачати Електроресурс і витратний матеріал. На ринку плосков'язальних машин японська компанія представляє кілька класів техніки:

  • Стандарт - машина, яка використовується для виробництва малих партій товарів. Працює техніка за рахунок використання однієї, двох, трьох систем в'язання. Деякі моделі мають можливості полужаккардового переплетення ниток. Часто використовуються такі пристрої або для виробництва невеликих партій в приватному цеху, або для виготовлення допоміжних матеріалів.
  • Компактний - обладнання, яке здатне створювати найрізноманітніші візерунки, застосовується для виробництва досить великих партій товарів, а також для приготувань виробів по контуру.
  • Великий - техніка з підвищеним рівнем продуктивності. Це справжня знахідка для виробничих компаній. Пристрій отримує від творців кілька технік в'язання, а тому відкриває великі можливості для виробництва різних виробів з трикотажу.

Асортиментна лінійка включає також обладнання, яке відноситься до спецкласах.
 

Де купити плосков'язальні машини?

Тільки якісна і надійна техніка представлена ​​в компанії Knitting Tools, яка працює з виробниками з усієї України. В асортименті підібрані плосков'язальні машини Shima Seiki. Їх інноваційні рішення та унікальні технології дозволяють виробляти вироби з різними візерунками. Техніка дозволяє значно скорочувати трудовитрати, робити виробничий процес швидким, ефективним, прибутковим.

Автор: Анна Трохимчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 17.02.2018 | Переглядів: 1119