Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Підвіконня кристаліт: особливості та переваги продукції

Автор: Марія Рудзік, 26.04.2018, 16:31:45 Підвіконня кристаліт: особливості та переваги продукції

Сучасний будівельний ринок - це величезна різноманітність підвіконь. Однак особняком у величезному асортименті варто продукція, виконана за сучасними технологіями і з використанням екологічно безпечної сировини. Це підвіконня Кристаліт, які стають відмінною альтернативою дорогим мармуровим і дерев'яним конструкціям, виконані з міцного і довговічного ПВХ.
 

Унікальні особливості

Продукція відноситься до преміум-сегменту, а її відмінною вигідною рисою стає глянсова поверхню. відмінна якість поверхні - це досягнення виробника і особливостей самого процесу виготовлення. Спеціальний обробний центр, через який проходять абсолютно все підвіконня «Кристаліт», наділяють продукцію:

  • Ребрами жорсткості.
  • потовщення міцними стінками.

Абсолютно безпечний матеріал зроблений німецькою компанією з дотриманням строгих правил і нормативів. Весь товар відповідає стандартам якості, надійності, довговічності, екологічної безпеки. встановлювати конструкцію можна в будь-якому приміщенні, в тому числі в медцентрах, дитячих кімнатах.
 

Склад підвіконь Кристаліт

Якісна відмінність запропонованої продукції в двох її складових:

  • жорсткому ПВХ-шарі - матеріал досить міцний і міцний, а тому відмінно справляється з навантаженнями, в тому числі прямими і точковими ударами, тиском, зусиллями на вигин, пр.
  • багатошарових акриловому ламинатном покритті Elesgo - продукція виробництва Німеччини. Це високоміцний декоративний шар, який не пропускає воду, не боїться вологи і підвищених температур, відмінно імітує поверхню дерева, каменю, мармуру. На поверхню для підвищення якісних характеристик наноситься ще й захисна плівка товщиною в 65 мікрон. Вона дозволяє транспортувати товар і встановлювати його без пошкодження поверхні.

Термін експлуатації матеріалу досягає 50 років, на перші десять дає гарантію виробник, який впевнений в відмінній якості своєї продукції. Поверхня і сам малюнок несприйнятливий до стирання, навіть в разі постійного переміщення по поверхні будь-яких предметів. Матеріал хімічно і термостійкий, витримує підвищену температуру (до 75 градусів), не боїться прямих сонячних променів. При виробництві не використовуються формальдегіди, токсичні речовини, розчинники, а тому матеріал абсолютно безпечний, не виділяє неприємних запахів, може бути встановлений навіть в дитячій кімнаті.

Автор: Марія Рудзік, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 26.04.2018 | Переглядів: 1660 | окна, балкон, строительство

Читайте також на цю тему: