Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Sennheiser представила IE 40 Pro - нові професійні моніторні внутрішньоканальні навушники

Автор: Ольга Ветренко, 18.09.2018, 10:23:57 Sennheiser представила IE 40 Pro - нові професійні моніторні внутрішньоканальні навушники

На виставці IBC-2018 компанія Sennheiser окрім інших новинок офіційно анонсувала також нову лінійку внутріканальних моніторних навушників професійного рівня. За попередньою інформацією, IE 40 PRO, перша модель серії в продаж надійде вже до кінця поточного місяця.

Одне з основних переваг нових Sennheiser IE 40 PRO полягає в тому, що ці навушники здатні відтворювати живий звук з бездоганною якістю, зберігаючи його природну теплоту, деталізацію й виразність, і допомагаючи таким чином музиканту чи виконавцю добре чути музику навіть у дуже складному акустичному оточенні.

Ретельно вивірений аудіофункціонал моделі IE 40 PRO істотно доповнюють продумана ергономічна конструкція навушників і нові патентовані кабелі підвищеної міцності, завдяки яким модель гарантовано витримує будь-які труднощі концертної роботи.
 

Sennheiser IE 40 Pro - профессиональные мониторные внутриканальные наушники

Згідно із заявою Sennheiser, на початку майбутнього року серія буде доповнена ще двома новими навушниками: IE 400 PRO та флагманськими IE 500 PRO.

"IE 40 PRO - це перша і найдоступніша з моделей цілого сімейства унікальних динамічних внутрішньоканальних навушників, - прокоментував анонс новинки Яннік Шентек, продакт-менеджер напряму Professional Audio компанії Sennheiser. - Модель надзвичано вдала. Ще на етапі тестування робочі прототипи IE 40 PRO якістю роботи не раз дивували навіть наших найдосвідченіших інженерів. Ми щиро раді тому, що зуміли створити навушники, які можуть відтворювати наскільки чіткий та природний звук, і в яких артист набагато краще чує своїх колег на сцені і максимально повно контролює звучання кожної композиції ".

Одним з перших, так би мовити, "альфа-тестерів" нових IE 40 PRO став сам Пауль ді Лео, басист популярного в Німеччині музичного гурту Nena. Саме завдяки Паулю нинішній концертний тур Nena перетворився для цієї моделі на справжнісінький випробувальний полігон, де навушники змогли якнайкраще продемонструвати свій потенціал в дуже непростих умовах живої сцени:

"Я вже не перший рік вважаю себе палким прихильником Sennheiser, дуже давно знайомий із різною апаратурою цієї марки і звик їй довіряти, - зазначив Пауль ді Лео у своєму недавньому інтерв'ю. - Особисто для мене найголовніше те, що на сцені техніка Sennheiser завжди працює надійно . І я ніколи не думаю про те, як вона себе поведе під час кожного нашого виступу, що теж важливо. А свої нові моніторні Sennheiser IE 40 PRO я тестувати розпочав прямо в ході прямого ефіру нашого концерту. Працюють вони відмінно. Втім нічого іншого я, чесно кажучи, від них і не очікував. Звучання хоч інструментів, хоч вокалу ці навушники передають дуже точно й чітко. Отже, IE 40 PRO я тепер рекомендую, як найкращі моніторні навушники для роботи як на сцені, так і поза нею".

Sennheiser IE 40 Pro - профессиональные мониторные внутриканальные наушники
 

Природний і надзвичайно деталізований звук без перешкод

В основі моніторних Sennheiser IE 40 PRO - новий високоякісний динамічний перетворювач, що генерує гранично точний і чистий звук. Рівень спотворень мінімальний: всього 0.1% при 1 кГц і 94 дБ. На радість гітаристів, бас-гітаристів і ударників баси й нижній діапазон середніх IE 40 PRO відтворюють настільки ретельно й сильно, що вони не просто добре розрізняються на слух, їх можна відчути.

Потужні неодимові магніти дають змогу навушникам забезпечувати високу якість звучання аудіо навіть при дуже високому рівні звукового тиску (до 115 дБ). У свою чергу, природний і якісний звук значно знижує вплив акустичних стрес-факторів на музиканта і дає можливість тримати гучність моніторних навушників на більш комфортному рівні.

Sennheiser IE 40 Pro - профессиональные мониторные внутриканальные наушники

Патентована конструкція

Sennheiser IE 40 PRO вміють швидко пристосовуватися до анатомії вух свого власника, завжди надійно тримаються на своєму місці і добре ізолюють слух від зовнішнього звукового фону, знижуючи рівень шуму на 26 дБ. Для цього модель комплектується змінними силіконовими вкладишами різного діаметру (S, M і L), а також парою вкладишів зі спеціальної піни з ефектом пам'яті, котрі ідеально підлаштовуються до вушного каналу.

Інженери Sennheiser також врахували той факт, що вушні канали у людей можуть бути різної довжини, тому конструкцією звуководу навушників передбачені два положення для установки вушних вкладишів, щоб з їх допомогою користувач міг домогтися оптимальної герметизації і звукоізоляції каналу і, в кінцевому підсумку, ідеального звучання басів .

Нові професійні моніторні навушники Sennheiser IE 40 PRO в продажу, повторимося, очікуються вже в цьому місяці. Окрім змінних вушних вкладишів до комплекту поставки моделі включені також фірмовий м'який чохол та інструмент для чищення навушників. За матеріалами сайту sennheiserstore.com.ua.

Автор: Ольга Ветренко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 18.09.2018 | Переглядів: 2385 | технологии, наушники, гаджеты

Читайте також на цю тему: