Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Юридична допомога онлайн на «B2B»

Автор: Сергій Ковальчук, 11.11.2018, 22:42:14 Юридична допомога онлайн на «B2B»

Всеукраїнський сервіс юридичної дороги пропонує професійні консультації від провідних фахівців по розумній ціні, даючи відповіді на всі запитання для вирішення поточних проблем. Задати питання юристу онлайн безкоштовно можна на офіційному сайті порталу, де працюють професійні та відповідальні спеціалісти у різних галузях. Будь-якому зареєстрованому користувачу надається право надсилати запити, а вся інформація зберігається в особистому кабінеті.
 

Особливості юридичної допомоги онлайн

Якщо Вам потрібна професійна консультація з питань законодавства можна відправити запит консультантам по фіксованій або договірній вартості й протягом восьми годин отримати відповідь, яка надається на офіційному бланку з підписом адміністрації порталу. Це дозволяє вирішити поточні проблеми та прийняти правильне рішення з метою надання документації до контролюючих органів.

Портал надає можливість професійним робітникам змогу віддалено працювати, а для цього треба зареєструватися в системі та підтвердити свою кваліфікацію дипломом чи свідоцтвом. До головних особливостей та переваг інтернет ресурсу належить наступне:

  • економія часу користувача та своєчасне отримання професійної юридичної допомоги;
  • великий штат співробітників у різних галузях законодавства;
  • чітка та професійна відповідь на будь-які питання;
  • можливість відправки прямого запиту конкретному спеціалісту;
  • забезпечення надійної та цілодобової роботи порталу.
 

Робота користувачів та консультантів на порталі виконується згідно з встановленими правилами, які є публічною офертою. Таким чином, усі відвідувачі автоматично погоджуються з існуючими правилами сервісу та дають згоду на обробку персональних даних. Портал надає можливість отримання відповіді у конфіденційному порядку, в цьому випадку треба додатково сплатити 20% вартості сервісу юридичної допомоги.
 

Правила користування порталом «B2B»

На офіційному сайті порталу https://b2bconsult.ua/consultations є детальна та актуальна інформація щодо вартості, послуг та правил користування сервісом. Згідно з правилами сайту консультант несе відповідальність за свої дії та можливі ризики, а угода вступає в силу з моменту реєстрації на сервісі.

Особливістю всеукраїнського порталу юридичної допомоги є можливість актуалізувати консультацію. Це означає, що можна замовити оновлення відповіді, яка вже є на сайті у відкритому доступі. Як правило, такий запит повторно направляється тому консультанту, який вперше надавав відповідь.

Якщо по будь-яким причинам він не зможе оновити інформацію, то наступний запит оформлюється як нова заявка згідно з правилами. Для того щоб отримати професійну відповідь треба зареєструватись в системі, надіслати запит та встановити привабливу для себе ціну (конкретну чи договірну) вирішення питання. Потім оплати роботу фахівця й отримати відповідь на офіційному бланку.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 11.11.2018 | Переглядів: 1749 | юристы, адвокаты

Читайте також на цю тему: