Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Пожежна сигналізація «Княжа Варта»

Автор: Сергій Ковальчук, 20.12.2018, 16:35:26 Пожежна сигналізація «Княжа Варта»
Горять не тільки торгові або розважальні центри, горять квартири і будинки, офіси і заводи. А часта причина – недбалість людей. Хтось не загасив кинуту сигарету, хто вчасно не перевірив якість електропроводки, хтось забув чайник на плиті, перераховувати можна до нескінченності. Попередити загоряння – ось головне завдання, поставлене перед службами пожежної безпеки. І вирішується вона сьогодні просто – пожежна сигналізація.

В даний момент наша компанія «Княжа Варта» пропонує виключно найсучасніші і технічно досконалі і системи пожежної сигналізації, які встановлюються в будинку, в офісі, в квартирі, в котеджі, а також на будь-якому іншому об'єкті, потребує підвищених заходах безпеки.
 

Пристрій пожежної сигналізації

Чисто схематично пожежна сигналізація – це комплекс, в яку крім сповіщувачів входять:

  • Охоронно-пожежна панель, яка забезпечує пуск пожежно-охоронної системи.
  • Приймально-контрольна, яка збирає, обробляє і передає сигнали.
  • Прилади периферійного призначення, які забезпечують зв'язок, живлення електроенергією, формують і включають саме пожежогасіння.
  • Комплекс, що обробляє всі сигнали, що йдуть від різних об'єктів, і передає їх в служби МНС.
 

Від чого залежить ефективна робота систем пожежної сигналізації

Складність сучасної пожежної сигналізації в технічному плані полягає в необхідності використання самих різних датчиків. Серед цих датчиків є такі, як: датчик задимлення, оптичне розпізнавання вогнища загоряння; датчики реагування на температуру, а також ряд інших. Тільки правильне, а саме – професійне регулювання датчиків забезпечує надійну роботу системи пожежної сигналізації в цілому. Фахівці нашої компанії суворо дотримуються специфіки приміщення, що має на увазі - налаштування датчиків відповідно до різних умов.

Наприклад, встановлення пожежної сигналізації в промислових приміщеннях залежить від багатьох факторів, серед яких – рівень задимленості, запиленості, а також перепад температур, характерних для об'єкта. Перевага нашої компанії «Княжа Варта»полягає ще й у тому, що ми ретельно дотримуємося технічного регламенту. Наша робота завжди грунтується на повній відповідності всієї існуючої нормативної документації.
 

Чому Вам варто встановити пожежну сигналізацію «Княжа Варта»?

Навіть в наші дні, на жаль, багато людей нехтують покупкою і установкою повноцінної пожежної сигналізації, потай сподіваючись на так званий "авось". Однак, перший же випадок загоряння докорінно змінює ставлення до власної безпеки. Але навіщо ж чекати таких крайніх ситуацій, якщо можна відразу вжити адекватних заходів щодо запобігання навіть можливості пожежі? Власне, система пожежної сигналізації має низку важливих функцій:

  • Своєчасна реакція на вогнище загоряння.
  • Видача попереджувальних сигналів для господарів або персоналу об'єкта.
  • Подача сигналу на центральний пульт того чи іншого підрозділу.
  • Подача сигналу безпосередньо на джерела пожежогасіння.

Подача сигналу підрозділам може здійснюватися за допомогою найрізноманітніших засобів. Зокрема, це бездротовий зв'язок або мобільні пристрої. Щоб кожна функція здійснювалася належним чином, необхідно, щоб монтаж пожежної сигналізації здійснювався професіоналами.

Наша компанія здійснює проектування найскладніших систем пожежної сигналізації протягом усього нашого існування. В нашій компанії працюють фахівці з неперевершеним досвідом, що дозволяє нам відповідати будь-яким специфічним вимогам наших замовників – тобто, вашим вимогам. У нас істотний досвід розробки систем різної складності і їх подальшого монтажу. У нас ви можете купити найбільш підходящу систему пожежної сигналізації за відмінною ціною, а також недорого замовити підключення. Ми надамо вам широкий асортимент такої продукції, як пожежна сигналізація.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 20.12.2018 | Переглядів: 2553 | Сигнализация, пожар, пожарные

Читайте також на цю тему: