Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Довгострокова оренда авто – зручно та вигідно

Автор: Олег Ковальский, 04.01.2019, 07:25:06

Автомобільний ринок – мінливий. Тут надзвичайно швидко змінюються тренди: з’являються нові фаворити, в той час, як перевірені дорогами та тривалою експлуатацією моделі відходять в минуле. Саме тому, деякі автолюбителі не поспішають купувати власне авто: краще користуватися орендою, та змінювати транспортний засіб настільки часто, настільки захочеться. Та короткотермінова оренда машини – достатньо дороге задоволення. А лізинг, у свою чергу, має безліч нюансів, з якими не завжди хочеться розбиратися. Саме для тих водіїв, яким не підходять обидва ці варіанти, розроблена система довгострокової оренди авто. Вона увібрала в себе все найкраще від стандартної короткої оренди та лізингу, але не має «мінусів», якими наділені перелічені варіанти.

Основні переваги довготривалого прокату машини:

  • За помірну суму, ви можете обрати автомобіль будь-якої моделі, класу та року випуску. Тут немає взагалі ніяких обмежень: авто бюджетної цінової категорії чи преміум автомобіль бісового класу можуть стати вашими на необхідний період.
  • Довгий період користування машиною, адже мінімальний термін оренди – це один місяць. По суті, ви можете взяти автомобіль на стільки, на скільки вам потрібно. Головне узгодити цей момент з працівниками прокатної компанії.
  • Ніяких проблем з обслуговуванням. Про ТО та ремонт автомобіля дбаєте не ви, а працівники прокатного підприємства. Так ви зможете зекономити не лише час, а й кошти.

довготривалий прокат автомобілів

Послуга довготривалої оренди автомобілів буде вигідною як для приватних осіб, так і для підприємців, які хочуть орендувати машини для службових потреб. Головне – обрати надійну прокатну компанію з найкращими умовами.

Правила вибору компанії з прокату

Обов’язково звертайте увагу на досвід існування фірми на ринку, відгуки про неї в Гугл-пошуковику та на тематичних форумах, перелік послуг, які вона надає. Також дуже важливо проаналізувати цінову політику, порівнявши її з аналогічними ринковими пропозиціями. Звичайно ж, можна додатково запитатись поради в знайомих, які теж користувалися прокатними послугами. Можливо, вони знають хороших спеціалістів.

Досить гарні умови довготривалої оренди авто пропонує компанія https://www.avis.com.ua/business/avis-flex . Вона є справжнім професіоналом у свої галузі: має представництва у різних країнах та налагоджену клієнтську мережу. Цінова політика в спеціалістів – дуже адекватна, тому вам не доведеться переплачувати.

У підсумку: довготривала оренда автомобіля – дійсно вигідне та зручне рішення. Бажаємо вам вдалих поїздок на машині вашої мрії!

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 04.01.2019 | Переглядів: 1252 | водители, аренда авто

Читайте також на цю тему: