Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Сучасна чоловіча мода: що повинно бути в гардеробі?

Автор: Сергій Ковальчук, 11.02.2019, 12:17:50 Сучасна чоловіча мода: що повинно бути в гардеробі?

Всупереч поширеній думці, сучасні чоловіки хочуть виглядати стильно і модно. Тому вони ретельно стежать за модними тенденціями. У цьому сезоні дизайнери надихнулися минулим і змішали його з сучасними елементами. Вийшли індивідуальні, цікаві і номінальні колекції. Що буде в тренді цього сезону, ми поговоримо в цій статті.
 

Вишиванки

Вишивана сорочка чоловіча — справжній хіт! Вона буде доречна в повсякденному, класичному і навіть діловому образі. Вишитий узор на сорочці привнесе родзинку навіть в найпростіший наряд.
Дизайнери представили вишиванки наступних видів:

  • традиційна;
  • сучасна;
  • патріотична;
  • святкова.


Вони можуть бути виконані в білому, чорному і сірому кольорах. Для вишивки переважно використовуються червоні, сині, чорні, зелені, жовті нитки. В орнаменті чоловічих сорочок превалюють геометричні візерунки. Серед такого різноманіття кожен зможе підібрати ідеальний варіант вишиванки. Придбати її можна в інтернет-магазині http://etnodim.com.ua/.
 

Силуети оверсайз

На думку багатьох дизайнерів, комфорт та зручність — ось те, що повинно бути в пріоритеті сучасного чоловіка. Саме тому одяг став більш вільним. Такий стиль називається оверсайз. В тренді різні худі, світшоти, бомбери, светри — вони виглядають так, ніби на кілька розмірів більше. Щоб правильно створити з ними образ, потрібно дотримати баланс: об'ємний верх і приталений низ. В іншому випадку образ може вийти кілька неохайним. Наприклад великий светр надягніть під класичні джинси, доповнiть кроссiвками або ботинками. Вийде сучасний i дуже комфортний образ.
 

Вінтажна клітка

У минулому сезоні це був тренд жіночого гардеробу, але в цьому він перекочував і в чоловічій. Пальто, плащі, брюки, сорочки в клітинку — відсилання до 70-х років. Але вони виглядають дуже стильно і цікаво. Щоб створити стильний наряд використовуйте тільки одну річ в клітку, наприклад піджак. Доповніть його класичними чорними брюками, водолазкою і лаковими лоферами — стильний образ сучасного міського жителя готовий. Пам'ятайте, що клітинка — це дуже примхливий принт, який не дружить з іншими принтами. Тому він повинен домінувати в образі. Комбінуйте його з монохромними речами.
 

Колір «кемел»

Що стосується колірної гамми, то дизайнери зробили акцент на насичених і глибоких відтінках коричневого. Особливо популярний колір «кемел». Він кидається в очі і здається дивно стильним. При цьому він буде відмінно поєднуватися з будь-якими іншими кольорами вашого гардеробу. Можна також створити повністю монохромний образ, він буде виглядати не менш модно. Головне, щоб була хоча б невелика різниця у відтінках.
Таким чином, сучасна мода дозволяє чоловікам виглядати стильно і відчувати себе при цьому максимально комфортно. Дизайнери запевняють, що перераховані вище тенденції будуть актуальні кілька сезонів поспіль. Тому сміливо поповнюйте свій гардероб вишиванками, худі-оверсайз, піджаком в клітку і пальто верблюжого кольору.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 11.02.2019 | Переглядів: 2734 | вышиванка, одежда, мода

Читайте також на цю тему: