Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Чим італійське взуття відрізняється від іншого?

Автор: Катерина Соколенко, 16.03.2019, 01:07:23 Чим італійське взуття відрізняється від іншого?

Сьогодні немає дефіциту із закордонним взуттям. Багато торгівельних точок пропонують купити вироби з Італії по хорошим та привабливим цінам. Нажаль дуже багато магазинів намагаються реалізувати клієнту копію під виглядом якісної, оригінальної продукції.

Щоб не потрапити на шахраїв, потрібно вміти розрізняти оригінал від фальшивки та довіряти лише перевіреним магазинам. Venezia – інтернет-магазин шкіряного взуття, який досить давно існує на українському ринку. За час існування він допоміг багатьом клієнтам придбати дійсно надійне, зручне, а головне брендове взуття з Європи.

В асортименті магазину кожен бажаючий знайде вишукані мешти жіночі, а також стримані чоловічі моделі. В наявності завжди великий вибір виробів високої якості, різного кольору, розміру та дизайну.
 

Італія чи підробка, як визначити?

Для того, щоб навчитись розрізняти справжні вироби від дешевих копій, потрібно звертати увагу на такі деталі:

  • Якість пакування. Це може здатись зовсім неважливим, але і пакування може вказувати на виробника. Італійські бренди завжди пакують свої товари в коробки з хорошого, щільного матеріалу, а усі написи зроблені на високому рівні.
  • Запах взуття. Хороше взуття ніколи не буде мати різкого, неприємного запаху хімії або фарби.
  • Тип формувальної вставки. В хороше, дороге взуття завжди вставляють папір, але ніяк не пластик, поролон чи пінопласт.
  • Якість крою та швів. Брендове взуття з Італії має бездонний пошив. Всі шви рівні та акуратні, дефекти чи нитки, що стирчать просто неприпустимі.
  • Якість покриття. Якщо по оригінальному взутті провести вологою тканиною, а потім сухою, на ній не залишаються сліди від фарби. В противному випадку перед вами фальшивка.
  • Написи. Слід звернути увагу на написання бренду на підошві, якщо там є помилка, перед вами підробка. Виробники слідкують за такими дрібницями і ніколи не допускають друкарських помилок.
 

Широкий асортимент італійської продукції в магазині Венеція

Нам варто сказати дякую сучасним виробникам, тому що браку фасонів і типів взуття ми сьогодні не відчуваємо. В каталозі магазину представлений широкий вибір зимового, осіннього та літнього італійського взуття для чоловіків та жінок.

Якісні, модні та сучасні черевики є невід’ємною частиною образу людини, тому не слід на ньому економити, це також і здоров’я ваших ніг. В каталозі магазину ви знайдете не лише шкіряні вироби, а також і черевики з замші, нубуку та інших матеріалів.

Якщо ви хочете стати власником найкращої пари італійського взуття по найвигіднішій ціні в Україні, вам варто відвідати магазин Venezia. Він працює по всій території України, тому ви можете не перейматись через доставку товару.

Менеджери та консультанти магазину зроблять все можливе аби ваша покупка прийшла до вас якнайшвидше. Вони допоможуть з вибором та оформленням замовлення, дадуть відповіді на усі питання.

Приємних та вдалих вам покупок!

Автор: Катерина Соколенко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 16.03.2019 | Переглядів: 1449 | мода, Италия, обувь

Читайте також на цю тему: