Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

6 пар кросівок, які з'являться в продажу до кінця цього місяця

Автор: Сергій Ковальчук, 18.04.2019, 22:59:33 6 пар кросівок, які з'являться в продажу до кінця цього місяця

PUMA RS-X TRACKS


Поки ви думаєте, яку модель купувати на весну, Feduk став обличчям нової серії кросівок Puma. Реліз, як не дивно, присвячений музиці. Модель RS-X Track поєднує в собі футуристичний дизайн і елементи ретро (так що навіть вашому татові сподобаються ці кросівки). Удосконалена підошва з технологією Puma Running System - безсумнівний плюс цієї моделі. І вас не повинна лякати масивність кросівок: насправді вони менше, ніж Triple S.
 

SHELFLIFE X ADIDAS CONSORTIUM ZX4000



Випустивши не так давно модель ZX4000 Carbon, adidas вирішили не зупинятися і показати наступну пару з цієї лінійки. На цей раз бренд співпрацював з магазином вуличного одягу і кросівок з Південної Африки Shelflife. Ця модель не така проста, як здається на перший погляд. З лицьового боку кросівки зроблені з сірого нубуку, а з внутрішньої - виконані з біло-персикової тканини з південноафриканським орнаментом. І зверніть увагу на шнурки: тепер вони у вас точно розв'яжуться.
 

JW ANDERSON X CONVERSE AMERICAN FLAG GRID


У минулому році колаборація JW Anderson і Converse мала колосальний успіх. Мабуть, бренди знову вирішили його повторити. Однак тепер дизайнери не зупинилися на однотонних варіантах: нові кеди зроблені у вигляді американського прапора. Складність шкарпетки цієї моделі в тому, що в парі кеди різні: один - в червоно-білу смужку, другий - синій з білими зірками. Що залишилося незмінним, так це монограма JW Anderson. Чекаємо, коли Converse зроблять Chuck Taylor з російським прапором.
 

KIKO KOSTADINOV X ASICS GEL-SOKAT INFINITY


В рамках спільної весняно-літньої капсульної колекції Kiko Kostadinov і Asics представили нову модель GEL-Sokat Infinity. Силует повертає нас до класичних кросівок Tsunahiki 109. Головна особливість моделі - підошва GELTM, створена для занять з перетягування каната (так, це професійний спорт, а не вид естафети). Тому кросівки мають високу амортизацією і підвищену міцність. А також мають спеціальний виступ, який захистить вашу внутрішню сторону щиколотки (всі ми знаємо цю біль від удару по кісточці). Модель буде випущена в трьох кольорах: фіолетовому, чорному і зеленому.
 

NIKE LEBRON 16 MPLS


У цьому сезоні Nike вирішили провести капітальний ремонт всередині лінійки LeBron 16. Силует Battleknit Flyknit 2.0 був переосмислений дизайнерами, які надихалися формою команди LA Lakers в 1960 році. Кросівки зроблені із замші сірого, блакитного і білих квітів з золотими вставками. Окрасою моделі стала вінтажна пухирчаста підошва. І, звичайно, не можна не помітити вишиті логотипи Nike і вибитих на замші коронованих левів з різнокольоровими очима.
 

NIKE AIR FEAR OF GOD 180 "LIGHT BONE"


Nike виконали свою обіцянку, дану на початку цього року, і представили нову модель Air Fear of God 180. Створені разом із засновником бренду Fear of God Джеррі Лоренсо кросівки виконані в сірому відтінку Light Bone. З усієї цієї світлої гами вибивається чорний логотип Nike, що прикрашає бічні сторони пари. Підошва з блакитною вставкою створює ілюзію платформи, але вище в них ви навряд чи станете (а ось стильним, цілком). А щоб кросівки щільніше сиділи на нозі дизайнери додали гумки на затяжках, крім шнурків з подвійною системою зав'язки.
Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 18.04.2019 | Переглядів: 1668 | обувь, Кроссовки, мода

Читайте також на цю тему: