Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Види грошей. Як заробляти гроші? Олег Мальцев

Автор: Сергій Ковальчук, 26.06.2019, 14:34:41 Види грошей. Як заробляти гроші? Олег Мальцев

Питання про фінанси - по суті, абсурд для нашого світу, оскільки починаючи розбиратися у фінансах, людина змушена порушувати всі закони цього світу, особливо в разі якщо вона вирішила зайнятися побудовою власної фінансової системи.

У даній статті ми спробуємо розібратися в даній проблематиці, звернувшись до результатів досліджень академіка УАН, фінансиста Олега Вікторовича Мальцева.

Говорячи про фінанси, слід розглянути стадії управління виробництвом, виведені вченим О.В. Мальцевим на базі прикладної науки: інтелектуальний актив, змішувач, позиціювання на ринку, управління увагою й копіювання. Це необхідно для того, щоб зрозуміти, з чим доводиться мати справу, і звідки з'являються різні види грошей.

З точки зору прикладної науки існує 4 види грошей, і п'ятий - випадковий, про кожний з них слід поговорити окремо:

  • Клінящі гроші,
  • Дистанційні гроші,
  • Площинні гроші,
  • Ударні гроші.


Перша відмінність клінящіх грошей від інших різновидів - це страх грошей. Тобто, завжди існує сума, якої людина боїться, і у кожного ця сума різна. Хтось боїться 200 грн, хтось 1000 євро, хтось 5-10 тисяч, і т.д. З результатів досліджень технології «Драфа» вченого Мальцева відомо, що в нашому світі гроші є замінником сили духу, відповідно, можна сказати, що існує страх певної сили. Отже, клінящі гроші повинні бути трохи більше «страшної суми». Перше, що робиться - з'ясовується сама «сума страху».

Навіщо потрібні клінящі гроші?

Вони потрібні для того, щоб людина не потрапляла в неприємне становище. Починаючи вибудовувати власну, персональну фінансову систему людина починає вчитися працювати з грошима з першим їх різновидом. Клінящі гроші дозволяють працювати - без них людини з ранку до вечора будуть відволікати насущні питання. Постійно буде складатися ситуація, коли замість того, щоб працювати та заробляти гроші, їй доведеться їх шукати. Тому про побудову власної фінансової системи без клінящіх грошей в принципі не може бути й мови.

Наступне питання: де беруться гроші?

Потрібно чітко розуміти, що гроші беруться тільки у людей. Що тут не так? Більшість людей вважають, що вони отримують гроші в банкоматі. Думати так помилково тому, що хтось щодня в цей банкомат заряджає ці гроші - за чиїмось наказом, і з цього ж наказу розплачується з вами замість когось.

Завжди існує людина, яка віддає вам гроші. Неважливо, це бухгалтер або продавець в магазині, або банкомат. Так виглядає друга проблема - вам доведеться брати гроші в інших людей, а люди не хочуть їх віддавати.

Люди не бажають віддавати гроші, а вам потрібно навчитися працювати з ними для того, щоб вони об'єктивно їх вам віддавали, а ви у свою чергу передавали їм плоди своєї праці теж за об'єктивних обставин і об'єктивних результатах.


 

Чому люди взагалі віддають гроші?

Наш світ влаштований так, що люди віддають гроші в обмін на щось, тому що у них існують потреби в даний момент часу.

Повернемося до моделі «Стадії виробництва». Коли ми починаємо порівнювати стадії з видами грошей, ми приходимо до розуміння, що:

  • Інтелектуальний актив відповідає клінящім грошам.
  • Змішувач - дистанційним грошам.
  • Позиціювання на ринку - це гроші площинні, тобто, множинні джерела доходу. Вони з'являються, коли попередніх різновидів грошей накопичується стільки, що з'являється кілька видів бізнесу, кілька видів джерела доходів.
  • Управління увагою - це ударні гроші. Так звана реалізаційна стадія (продажі). Тут виникає накопичувальний ефект, тобто силовий ефект магніту.


Особливість дистанційних грошей полягає в тому, що це найскладніші гроші. Проте, знаючи дистанційні та клінящі гроші у людини немає проблем з множинними джерелами доходу. При цьому, необхідно зазначити, що без наявності умов - фону, існування дистанційних грошей неможливо. Фон - це особливий спосіб життя людини, тобто, певні дії, які людина повинна здійснювати для підтримки фону, інакше дистанційних грошей не буде. У прикладній науці для вирішення цього завдання існують два інструменти: «Фунікулер», «Карусель».

Площинні гроші мають інформаційну основу. У цьому різновиді грошей зберігається природа ієрархії сучасного і несучасного світу, бізнесу минулих століть.

Проблема площинних грошей полягає в тому, що щоб заробляти гроші, наприклад в 5 площинах, потрібно вміти це робити. Середньостатистична людина ж цього не вміє, тому вона приймає рішення вчитися всьому і відразу, приступає до навчання, намагається організувати 5 бізнесів, і потрапляє в неприємну ситуацію. Або ви - унікальний універсал, який може робити все, або вам доведеться освоювати все п'ять бізнесів, що перетворить вас в божевільного.

Ударні гроші - це найбільші гроші, які передбачають серйозні контракти вартістю півмільйона доларів, мільйон та більше. Слід звернути увагу, що ударні гроші не заробляються, а приходять в життя людини. Але вони просто так у вашому житті не з'являться. Вони володіють відмітним ефектом. Ці гроші «вирощуються», тому отримати ударні гроші без авторитету, без відповідної репутації, переконувати людину в тому, що у вас є досягнення, щось йому показувати, все це марно.

Репутація - це кількість минулих досягнень. Коли люди просять показати їм ваших клієнтів, ваші досягнення, це не більше, ніж пуста розмова, безпредметна. Запам'ятайте: ударні гроші - безапеляційні. Тут ніхто не вимагає довести, що ви є кимось. Всі докази вже давно надані: всі докази пройшли на попередніх стадіях клінящіх, дистанційних і площинних грошей.

Таким чином, ми розглянули 4 види грошей і основні принципи їх виникнення з точки зору прикладної науки. Щоб отримати більше інформації про те, як будується особиста фінансова система, звертайтеся до лекцій онлайн та дистанційних курсів на сайті Академія прикладних наук.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 26.06.2019 | Переглядів: 1480 | деньги, финансы, Курсы

Читайте також на цю тему: