Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

«Живи цікаво та безпечно»

Автор: Оксана Криковлюк, 16.10.2019, 19:48:56 «Живи цікаво та безпечно»
«Живи цікаво та безпечно». Саме під такою назвою в ЗОШ #17 м. Житомира проходив перший етап конкурсу у Всеукраїнському змаганні SpeakUpUkraine #TrafficChallenge

Ми висвітлював важливі правила безпеки на дорозі, зокрема перехід вулиці  і правила поведінки на зупинках громадського транспорту. Оскільки наша школа знаходиться на центральній вулиці міста і оточена інтенсивним рухом транспортних засобів, ми прагнемо зберегти життя і здоров’я наших учнів і громадян взагалі. 

Учні молодших класів працювали над створенням макету вулиці з дорожніми знаками і використали лише лего-фігури. І 11.10. На зупинці біля школи ми провели відкриту виставку, на якій перехожі могли оцінити роботу дітей і їх ставлення до правил дорожнього руху.

Ми сподіваємось,  що люди відреагують на наші прохання, виражені саме такою ігровою формою, адже саме діти в нашій ситуації є активістами безпеки руху. Не будьте байдужі, долучається до проведення різних акцій, бережіть себе і оточених,  дотримуючись правил безпеки на дорозі . Наше життя в наших руках.


Автор: Оксана Криковлюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 16.10.2019 | Переглядів: 1555
Коментарів: 0