Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

«На Інтері - Головна ялинка країни» подарує гарний настрій

Автор: Катерина Бобир, 16.12.2019, 12:37:53 «На Інтері - Головна ялинка країни» подарує гарний настрій
До Нового року «Інтер» підготував для телеглядачів традиційний подарунок – великий святковий концерт «На Інтері – Головна ялинка країни». В саму чарівну ніч року телеканал збере біля екранів своїх друзів з різних куточків України. Щоб згадати все добре, що сталося з нами в цьому році, налаштуватися на краще і з святковим настроєм зробити крок в новий 2020-й.

Символічно, що місцем проведення новорічного концерту стала Національна опера України, яка за свою більш ніж столітню історію пережила багато, але завжди залишалася для людей точкою опори – символом світла, радості і свята. На її сцені зберуться головні зірки країни. І саме тут в новорічну ніч ведучі концерту – Анастасія Даугуле, Андрій Доманський та Андрій Данилевич – привітають всю країну зі святом, яке об'єднує всіх людей, - з Новим роком.

«Святкування Нового року – це традиція. Це те, що незмінно. Кожен хоче увійти в Новий рік з певним настроєм – світлим і легким. Є така прикмета: як зустрінеш рік, так його і проведеш. Кожен намагається налаштуватися на ту хвилю, яку він би хотів зловити в наступному році. Тому ми хочемо нашим концертом і всім новорічним програмуванням 31 грудня створити відчуття свята і відчуття стабільності. Що б в світі не відбувалося, вітру змін, які періодично бувають і в країні, і в житті кожного, – вляжуться. Залишиться головне – близькі люди, сім'я, рідні, з ким ми святкуємо Новий рік. І цей настрій, відчуття чогось нового, відчуття дива, яке повинно відбутися, виникає в цю ніч не тільки у дітей, але і у дорослих. Ми хочемо саме цю емоцію і дати глядачам, – говорить керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна».

Концерт відкриє кавер на легендарну композицію Глорії Гейнор I will survive у виконанні ведучих телеканалу «Інтер». Також вони проведуть глядачам музичну подорож по Національній опері: двері відчинить Олександр Лук'яненко, на вході гостей зустріне Жанна Тихонова, в гардеробі – Андрій Доманський, Анастасія Даугуле і Роман Кадемін, в буфеті келих шампанського подасть Андрій Данилевич.

У концерті «На Інтері – Головна ялинка країни» з глядачами своїм гарним настроєм також поділяться улюблені артисти: Софія Ротару, Таїсія Повалій, Олег Винник, Ірина Білик, Monatik, Макс Барських, Злата Огневич, Віталій Козловський, Влад Ситник та інші зірки. Вони виконають свої версії пісень з улюблених кінофільмів, представлять безумовні хіти і нові пісні, які вся країна буде наспівувати в 2020-му. Глядачів чекають дивовижні творчі колаборації та експерименти: маестро Володимир Гришко вийде на сцену з Аліною Башкіної, Андрій Доманський об'єднається з групою AVIATOR, виступ дуету Anna Maria прикрасить неймовірний танець прем'єрів Національної опери Катерини Кухар і Олександра Стоянова, а ведуча програми «Жди меня. Україна» Жанна Тихонова заспіває з хлопцями з дитячого хору «Ластівка».

А Ірина Білик перетвориться в фатальну ворожку, Олег Винник стане суддею конкурсу краси, дівчата з групи Open Kids закотять піжамну вечірку, а Коля Серга перетвориться в Остапа Бендера і станцює уві сні.

На глядачів чекає ще один сюрприз. Всі зірки, що стали учасниками концерту, передали на благодійний аукціон «Інтер-дітям» календарі на 2020 рік зі своїми побажаннями і автографами, а також речі зі своїх колекцій. Всі зібрані кошти будуть спрямовані на придбання апарату УЗД для Національного інституту педіатрії, акушерства і гінекології. 

Не пропустіть добрий, світлий, яскравий і масштабний концерт «На Інтері – Головна ялинка країни» – 31 грудня о 22:30! Зустрінемо новий 2020-й рік разом! 
 

Промо-анонс

Автор: Катерина Бобир, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 16.12.2019 | Переглядів: 1471 | Интер, концерт, новый год

Читайте також на цю тему: