Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Обираємо автонавантажувач для свого підприємства

Автор: Сергій Ковальчук, 13.01.2020, 23:37:33 Обираємо автонавантажувач для свого підприємства
Завдяки використанню спецтехніки робочий процес відбувається набагато швидше при мінімальний витраті сил. Такий підхід значно підвищує ефективність роботи підприємства. Сучасне велике підприємство не може обійтися без такого засобу як автонавантажувач. При виборі обладнання даного типу варто враховувати ціль використання, територію закладу, тривалість роботи і так далі.

Компанія Денор Сервіс займається продажем, орендою та ремонтом автонавантажувачів, саме тому, звертаючись в компанію denor-service.com.ua, клієнт отримує комплексний підхід до вирішення будь-якого питання. Спеціалісти цієї організації не мають не тільки високу кваліфікацію, але й любов до своєї роботи, що гарантує якісний процес та результат. Денор Сервіс здатний задовільнити потреби кожного клієнта, оскільки працівники виконують індивідуальний підхід при обслуговуванні. За необхідності завжди можна проконсультуватися із спеціалістом, який володіє необхідною інформацією та готовий допомогти.
 

На що варто звернути увагу при виборі автонавантажувача:

  • Тип машини. Навантажувач може працювати на паливі або ж живитися електрикою. Перший варіант краще застосовувати для використання на вулиці або ж лише в добре провітрюваному приміщенні, оскільки його викиди можуть бути небезпечні для людини. Цей засіб здатен впоратися з великою кількістю завдань, що і робить його актуальним. Електронавантажувач – це екологічно безпечна машина, якою легко керувати. Автонавантажувач не має такого рівня шуму при роботі, як паливний. На підприємстві має бути спеціальне приміщення для зарядки прибору;
  • Щогла. Від цієї деталі залежить висота на яку буде підійматися вантаж. Стандартне обладнання характеризується висотою підняття не більше трьох метрів. Деякі приміщення потребують обладнання з більшими можливостями. Власнику такого підприємства варто придбати додатковий пристрій у вигляді третього циліндру;
  • Підйомна вага. Варто враховувати з якими вантажами доводиться працювати на підприємстві.
  • При врахуванні всіх критеріїв покупцю вдасться обрати прилад, який стане надійним помічником. Він витримає навантаження та задовольнить всі потреби. При правильному використанні навантажувач буде служити довгі роки.

Спеціаліст компанії Денор Сервіс допоможе зробити правильний вибір. За потреби організація проведе ремонтні роботи.
Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 13.01.2020 | Переглядів: 1129 | погрузчик, предприятие, спецтехника

Читайте також на цю тему: