Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Інтернет для бізнесу

Автор: Егор Мокрицкий, 11.04.2020, 11:04:16

Настали часи, коли надійність бізнесу визначається наявністю в компанії сайту та корпоративної пошти, швидкістю комунікацій з клієнтами та партнерами, а наявність в закладі харчування відкритого вай-фаю стає важливою перевагою в очах гостя. Тому безлімітний швидкісний Інтернет для бізнесу – одна з важливих складових його успіху. При цьому важливо підписати договір з такою компанією, яка надає максимально якісні послуги та передбачила всі тонкощі роботи з підприємцями.

Інтернет для бізнесу від інтернет-провайдера Lux Link в Луцьку

 

Компанія LuxLink надає Інтернет для бізнесу в Луцьку та супутні послуги. Це надійний провайдер з багаторічним досвідом роботи та незгасним прагненням бути кращим в своїй справі.

LuxLink пропонує безлімітні тарифи Інтернет для бізнес-клієнтів:

  • Бізнес 20 – 20 Мбіт/с;

  • Бізнес 50 – 50 Мбіт/с;

  • Бізнес 100 – 100 Мбіт/с.

Ви можете вибрати тарифний план відповідно до своїх потреб і бюджету. У вартість робіт входить саме підключення до Ethernet-порту комутуючого пристрою провайдера, 10 метрів кабелю і, за бажанням клієнта, створення електронної пошти [email protected]. Також за бажанням клієнта можна створити маршрутизовану IP-адресу за невелику додаткову плату.

Провайдер забезпечує високу швидкість і стабільність Інтернету завдяки новій архітектурі підключення Fiber To The Home, а також використанню високоякісного, надійного мережевого обладнання світових брендів, таких як D-Link, ASUS та інших.

Як підключити Інтернет для бізнесу

Підключити Інтернет в офіс дуже просто: зателефонуйте в компанію LuxLink, і вам порекомендують відповідний тарифний план, озвучать ціни та оформлять заявку. Протягом доби після її оформлення приїде майстер, який підключить Інтернет і зробить всі необхідні налаштування. До кожного клієнта – індивідуальний підхід, адже компанія прагне надати послугу найвищої якості.

Чому варто вибрати LuxLink:

  • швидкісний, стабільний, безпечний безлімітний Інтернет;

  • Техпідтримка 24/7 – компетентні менеджери допоможуть вам вирішити будь-яке питання, пов'язане з послугами, які надає компанія;

  • екстрені виїзди на об'єкт – проблеми з доступом до мережі вирішуються максимально оперативно;

  • зручна оплата послуг (онлайн-сервіси та термінали Приват24, Ipay, Portmone, IBox).

Також в сферу послуг компанії входить продаж якісного мережевого обладнання: роутерів ASUS. За допомогою потужних маршрутизаторів, вже налаштованих на роботу в мережі провайдера (залишилося тільки підключити живлення і інтернет-кабель), можна створити власну бездротову мережу Інтернет в офісі.

Ознайомитися з договором про надання компанією послуги підключення Інтернету для юридичних осіб ви можете на сайті компанії або за запитом у менеджера.

Телефонуйте за контактними номерами абонентського відділу, щоб дізнатися про технічну можливість та вартість підключення, ціни тарифних планів тощо.

Абонентський відділ: Луцьк, пр. Волі, 1Б

(0332) 280-999

(093) 1700-299

Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info https://lh6.googleusercontent.com/T5aYSlNTyhobqahy7ghbM1fUxgVl2QewXwgLn_rxUmdlBxk_ctS
Україна | 11.04.2020 | Переглядів: 1300 | бизнес, интернет

Читайте також на цю тему: