Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Для чого потрібна діаграма Ганта

Автор: Олег Ковальский, 26.05.2020, 14:28:12 Для чого потрібна діаграма Ганта
Невід’ємною частиною роботи будь-якого керівника є планування та аналіз виконаної роботи. В наш час ці задачі стали значно легші, оскільки існує безліч програм та ресурсів, створених для цього. В основі всіх цих різноманітних програм лежить діаграма Ганта. Завдяки їй сучасним керівним особам вдається вчасно виконати поставлені задачі та проконтролювати якість їх виконання, що виключає можливість порушень чи помилок.

Одним із найзручніших сервісів для будування діаграми ганта є Бітрікс24. Кожен користувач має змогу безкоштовно скористатися такою послугою в зручному для себе режимі. Процес зможе бачити кожен учасник групи. Працівники наочно спостерігають часові рамки виконання процесів та їх послідовність. 
Для того щоб створити таку діаграму достатньо скористатися відповідним шаблоном. Після цього на екрані буде відображено всі завдання, процес їх виконання та завершеність. Для того щоб докладніше розглянути певне завдання достатньо скористатися простим фільтром. Це допоможе швидше впоратися із масштабними завданнями, до яких залучена велика кількість людей. 

Які переваги має використання діаграми Ганта:

  • Контроль. Завдяки такий програмі цей процес тане набагато легшим та зручнішим. Всі дані відображаються на графіку. Є можливість виставити часові рамки та проконтролювати слідування їм;
  • Інформативність. Вся важлива інформація доступна для кожного в будь-який час. Крім того що в діаграмі відображено назву завдання, його постановника та відповідальних, терміни виконання та статус, пріоритети і так далі, можна спостерігати статус завдання. Він позначається спеціальним кольором;
  • Зручність. Для того щоб змінити будь-яке завдання, перенести термін його виконання або ж зробити певні зауваження, достатньо зробити декілька простих дій. Це займає мінімальну кількість часу;
  • Автоматичність. Цей фактор дуже зручний, оскільки і керівник і працівники завжди в курсі кількості завдань, їх статусу та терміну виконання. Діаграма Ганта створена для урахування всіх важливих факторів, тому ніщо не залишиться поза увагою.

Бітрекс24 представляє собою дещо більше ніж діаграму Ганта. Ресурс створений на комплексне вирішення фінансових питань. Для того щоб скористатися перевагами програми не потрібно налаштовувати чи перезавантажувати операційну систему. Є можливість випробувати сервіс безкоштовно.
Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 26.05.2020 | Переглядів: 1006 | диаграмма, графики, планирование

Читайте також на цю тему: