Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Яскраві місця для відпочинку в Україні

Автор: Светлана Егорова, 19.06.2020, 21:53:04 Яскраві місця для відпочинку в Україні
Оскільки в цьому році пандемія змусила закрити кордони України, доводиться шукати місця для відпочинку в її межах. Варто сказати, що в цьому навіть є великий плюс, оскільки маємо безліч красивих, оздоровчих, смачних, яскравих та цікавих місць, де відпочити в Україні. Ми можемо обирати відпочинок біля моря чи у горах, лікування грязями або джерелами, та багато іншого. Кожен куточок нашої країни має неповторний колорит та доброзичливих жителів.

Їдемо до моря

Якщо говорити про відпочинок біля моря, то першим ділом варто згадати про Кінбурнську косу, яка розташована в Миколаївській області. Коса відома цілющими та омолоджуючими грязями. Це ідеальне місце для людей, які не люблять гамірного відпочинку та великої кількості туристів, оскільки воно ще недостатньо розвинуте як курорт. Тут розташований Національний парк, де можна побачити пеліканів та рожевих фламінго. Також варто відвідати Національний історико-археологічний заповідник.

В Херсонській області знаходиться півострів Кут. В Хорлах можна побачити фонтан, висота якого сягає два метри. Та це не простий фонтан, а артезіанська вода. На території півострову є багато розважальних центрів, кафе, ресторанів, аквапарк та дискотеки. Хорли відомі своєю архітектурою. Варто побувати на «пташиному острові». Тут є не тільки цілющі грязі, але й косметична блакитна глина. Відпочиваючі мають нагоду спробувати артезіанську воду зі сріблом.

Популярним місцем для відпочинку вже довгі роки залишається Коблево. Ця місцина має найдовшу берегову лінію. Територія розділена на дві зона. Молдовська стане ідеальним місцем для відпочинку молоді, яка любить дискотеки та нічні прогулянки. Миколаївська ж частина більше підійде для відпочинку із родиною. Відпочивальники мають змогу відправитись у фуд - тур, влаштувати дегустацію вина, відвідати аквапарк, різні клуби та ресторани.

А може, прямуємо на озера?

Варто згадати, що на території України є мальовничі та цілющі озера, які оточені неймовірно красивою природою. Тим, кому набридли поїздки на море, варто побувати на Шацьких озерах. Тут неймовірно чиста вода, свіже повітря, спокійна та затишна атмосфера. Шкіра після купання у такій воді стає еластичною та ніжною. На території можливо ловити рибу, збирати ягоди, кататися на конях. Особливо запам’ятовується всім відвідувачам захід сонця над Світязем. Ще одним неймовірно красивим та мальовничим місцем, яке варто відвідати кожному українцеві, є озеро Синевир.
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 19.06.2020 | Переглядів: 858 | отдых в украине, море, отдых

Читайте також на цю тему: