Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Інтерактивні дошки - кращий спосіб залучити дітей до освіти

Автор: Артем Кондратюк, 27.06.2020, 19:40:54 Інтерактивні дошки - кращий спосіб залучити дітей до освіти

Задамо собі питання: «Як найкраще подавати інформацію незміцнілим умам?». Діти, введу свого віку, ще не володіють повноцінним аналітичним мисленням, тому і не сприймають точні предмети. Завдяки інтерактивного навчання або навчання під час гри, діти можу щось нове дізнатися і надалі ці знання застосувати. Стосується це, не тільки точних наук, а й гуманітарних, за допомогою інтерактивного навчання ви можете розповідати різні історії і наводити приклади.

Одні з ключових інструментів у такому навчанні є інтерактивні дошки. Речі поверхні і крейда - це вже минуле століття, ніхто таким вже не користується в сучасному світі. Перевага таких дощок в тому, що ви маєте можливість не тільки легко малювати, писати, стирати все написане без проблем, але і працювати з різними малюнками, які ви можете проєктувати на цю саму інтерактивну дошку. Такі дошки до речі можна недорого придбати в інтернет-магазині touch.ua.

Такими інструментами як інтерактивні дошки, вже користуються в усіх розвинених країнах, з високим відсотком навчання і не просто так, це дуже сильно впливає на процес навчання. За результат дослідження, інтерактивне навчання дає непоганий приріст в відсотковому співвідношенні, оцінки після лекцій з інтерактивними дошками були набагато вище, ніж ті, де використовувалися звичайні.

Під час свого навчання в минулому, ви напевно хотіли б мати запис лекції або уроку, раптом ви щось забули записати або зовсім відсутні. У інтерактивних дощок є така функція, вона дозволить зберігати інформацію не тільки в зошиті і голові, а й в цифровому варіанті.

Не варто навіть говорити про те, що такий вид подачі матеріалу, сильно економить викладачам і вчителям час. Його дається дуже мало на проведення уроку і поставити питання, або обговорити щось цікаве, зі своїм улюбленим викладачем, вже не вийде. До питання про економію, інтерактивна дошка не вимагає різних вкладень, на кшталт заміни деталей або ж покупки маркерів, такі інструменти навчання довговічні і будуть використовуватися багато років. Багато ВНЗ вже давно вибрали інтерактивні дошки для навчання своїх студентів і учнів, що теж свідчить про прагматичності цього вибору.

Майбутнє вже настало і варто використовувати всі його переваги та інновації. Старі методи тепер в минулому, настав час використовувати щось нове.

Джерело інформації: https://touch.ua/uk/katalog/interaktyvni-doshky-ta-paneli

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 27.06.2020 | Переглядів: 1314 | Обучение, интерактивная доска

Читайте також на цю тему: