Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Вивіски з гнучкого неону - в чому особливості та переваги?

Автор: Оксана Загороднюк, 15.09.2020, 11:53:14 Вивіски з гнучкого неону - в чому особливості та переваги?

Вивіски для зовнішньої реклами з гнучкого неону користуються високим попитом серед клієнтів. Вперше вони з'явилися на початку 30-х років минулого століття, але навіть через стільки часу не втратили актуальності. Навіть сьогодні, замовляючи виготовлення вивісок в Лайтбокс Киев, віддають перевагу саме неоновим вивісок. Розберемося, що робить їх настільки популярними серед клієнтів.
 

Особливості вивісок для реклами з гнучкого неону

Вивіска з гнучким неоном - це синтетична трубка, яка виготовляється із застосуванням полівінілхлориду, в якій знаходяться світлодіодні конструкції. Завдяки тому, що трубка гнучка, з її допомогою можна створювати різні форми, а також проводити монтаж на нерівних поверхнях. Температури, при яких працюють світлодіодні технології, досить широкі - від -45 до +50 градусів за Цельсієм, тому можуть застосовуватися в різних кліматичних умовах.


При використанні неонові світлодіоди не нагріваються. Низька температура при роботі і стійкість до підвищених температур зробили гнучкі неонові технології популярним рішенням під час виготовлення вивісок. Природно, інші види вивісок витіснити з ринку не вдалося. Але ніша використання саме неонових варіантів неймовірно широка: кафе, нічні клуби, ресторани, вітрини магазинів, кінотеатри, атракціони та багато іншого.

Вывески Киев

Настільки популярними вивіски з гнучкого неону роблять такі переваги:

  • стійкість до фізичних пошкодження;
  • простота транспортування конструкції;
  • висока рентабельність;простота монтажу і демонтажу;
  • просте обслуговування;можливість застосування в різних кліматичних умовах;
  • доступна ціна, якщо порівнювати зі скляними колбами;
  • короткий термін виробництва неонової трубки;
  • можливість виробництва варіанти за індивідуальним замовленням.


Важливим є те, що неонові вивіски активно застосовуються не тільки під час виробництва вивіски для зовнішньої реклами, але також при оформленні інтер'єру на різних святах і різних урочистостях. Особливо активно світлодіоди використовуються для прикраси ліхтарних стовпів, фасадів і інтер'єру приміщень та інших цілях.

Висновки

Широке застосування, висока транспортабельність, економічність і стійкість до фізичних дій зробили неон популярним по всьому світу, в тому числі та на території України. При цьому потрібно враховувати й стилістичні особливості вивісок, тому що вони не завжди будуть актуальними в конкретному випадку. Наприклад, якщо потрібно зробити вивіску для офісу або банку, то подібний варіант буде не актуальним. В інших випадках вивіска з гнучкого неону будуть радувати низькою вартістю, довговічність, простим монтажем і безліччю додаткових переваг, які розглянули вище. Випромінюється світло добре помітний оточуючим.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 15.09.2020 | Переглядів: 918 | реклама, вывески, неоновые вывески

Читайте також на цю тему: