Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як класні куточки можуть допомогти освітянам й учням?

Автор: Олег Ковальский, 19.09.2020, 13:08:41 Як класні куточки можуть допомогти освітянам й учням?

При оформленні сучасної аудиторії в школі педагоги не обмежуються лише навчальними посібниками. Не менше значення має вчасне й повне інформування учнів про всі важливі події в житті класу й школи. Адже така поінформованість – обов’язкова умова успішної взаємодії педпрацівників і школярів у налагодженні ефективного освітнього процесу. Такі інформаційні майданчики, як класний куточок для 5-11 класів від топ - виробника – фірми «Стенд.Юа», дозволять без зайвих зусиль розв’язати це важливе питання.

Такий інформаційний стенд наповнюється оновлювальними даними спільно класним керівником та самими учнями. Також зі старшокласниками можна обговорити, які саме рубрики вони прагнуть бачити на даному стенді, заохотити їх до самостійності. Зазвичай, тут розміщують:

  • Розклад уроків та позакласних занять;
  • Інформацію про зміни в їхньому проведенні;
  • Список чергувань;
  • Повідомлення про іменинників місяця й привітання для них;
  • Дані про конкурси й олімпіади, позакласні екскурсії у яких школярі можуть взяти участь;
  • Поздоровлення призерів різнорівневих інтелектуальних, творчих і спортивних змагань тощо.


Такий обсяг матеріалів важко запам’ятати за щоденними клопотами. Тож такий куточок стане водночас своєрідною шпаргалкою та путівником цікавими подіями, які відбуваються в школі.

Як краще оформити класний куточок?

При виборі дизайну для такого стенду насамперед варто врахувати вікову категорію учнів. Якщо в молодших і на початку середніх класів їх зацікавлять яскраві малюнки, то старшокласникам більш сподобається стриманий «дорослий» дизайн. Або ж, навпаки, випускникам буде приємно, якщо куточок оформлять креативно, за індивідуальним замовленням, із використанням їхніх ідей.

Важливе значення має кількість пластикових кишень та їхнє розміщення. Тому можна придбати додатковий комплект прозорих комірок і власноруч закріплювати їх на стенді.

Завжди вигідна співпраця з лідером виробництва

Справді якісні класні куточки доступні для представників шкіл з усіх населених пунктів України. Для цього варто завітати на сайт «Склад стендів» і зробити замовлення.

Упродовж трьох днів виробники виготовлять замовлення будь-якої складності з відмінним результатом. А потім «Новою поштою» надішлють у вказане покупцем поштове відділення. Тож зовсім скоро освітяни стануть власниками найкращих наочних посібників.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 19.09.2020 | Переглядів: 924 | школьный инвентарь, инвентарь для класа, школа

Читайте також на цю тему: