Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Чому шовкові наволочки кращий подарунок?

Автор: Светлана Егорова, 15.04.2021, 14:08:45 Чому шовкові наволочки кращий подарунок?

Так, шовкова наволочка - це хороший подарунок яким Ваша близька людина буде користуватися не тільки кожен день, але і щоночі. І так, Вам варто купити шовкову наволочку з натурального італійського атласного шовку якщо Ви задумали справити враження не тільки в момент дарування, але і отримувати задоволення від того, що Вашим подарунком насолоджуються кожен день)

Чому шовкові наволочки від curlgirl.shop можливо кращий подарунок на день народження, та й просто в знак уваги?

  • По-перше, виріб з натурального італійського атласного шовку це не банально, розкішно і вражаюче.
  • По - друге на наволочці з натурального італійського шовку неймовірно приємно спати. Шовк дуже ніжний, гладкий, прохолодний і набагато приємніше наволочки з будь-якої іншої тканини.
  • По-третє, шовкові наволочки дуже добре впливають на шкіру обличчя і волосся. Зникають заломи на шкірі, волосся стає більш гладкими, не плутається і не січеться. Вранці після сну шкіра стає гладкою і виглядає відпочившою. Дуже часто шовкові наволочки називають anti-age (антивіковими) наволочками, наволочками проти зморшок або б'юті-наволочками й по ефективності порівнюють зі spa-процедурами.


До особливостей шовкових наволочок від curlgirl.shop відноситься те, що при їх виготовленні використовуються приховані японські блискавки YKK. Кожна жінка знайома з якістю і довговічністю цих блискавок, і тому навіть така дрібниця як блискавка не залишиться в цьому подарунку непоміченою.

На подарунок Ви можете вибрати як двосторонню, так і односторонню шовкову наволочку. У односторонньої шовкової наволочки з одного боку використовується шовк, а з тильного преміальний сатин.

Наволочки виготовляються в Україні і якщо для Вас важливий якийсь особливий колір або розмір то протягом 2-3 днів Ви зможете здивувати близьку людину ексклюзивним подарунком.

У комплект до шовкової наволочки можна підібрати шовкову шапочку для сну, і ось тут жіночому захопленню точно не буде меж.

На жаль у такого подарунка є і недолік, буде дуже складно підібрати в наступний раз подарунок який зможе зрівнятися за рівнем емоцій з виробами з натурального шовку. І ще шовк викликає звикання, адже не дарма кажуть, що до хорошого звикають швидко.

Доставка по Україні здійснюється Новою Поштою, Justin, Укрпоштою. Відправлення в день замовлення. Замовте сьогодні до 15 годин, завтра вже зможете порадувати кохану)

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 15.04.2021 | Переглядів: 1128 | наволочка, постельное белье

Читайте також на цю тему: