Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Чистота в будь якому приміщенні - запорука здоров'я

Автор: Оксана Загороднюк, 15.04.2021, 19:51:59 Чистота в будь якому приміщенні - запорука здоров'я
Більшість людей звикло до прибирання будинку за допомогою побутової хімії, тим більше що купити засоби догляду за будинком гуртом і в роздріб можна в будь-якому будівельному магазині. 

Очищення - одне із занять, яке є невід'ємною частиною нашого життя. Не всім це подобається, і, крім того, таке заняття стає для нас ще більш обтяжливою, коли ми використовуємо продукти, які не підходять для прибирання. Як зробити прибирання простіше і приємніше? В першу чергу вам слід пошукати очисні засоби, які допоможуть нам у вирішенні цього виснажливого та трудомісткого завдання. Варто відзначити, що якісну побутову хімію купити не дуже просто, оскільки поширене
безліч підробок.

Інтернет - магазин Інтернет-магазин https://lysoform.shop/ - сайт є єдиним офіційним інтернет-магазином компанії Лізоформ. Вони пропонують професійну побутову хімію, антисептики й дезинфікуючі засоби, а також косметичні та санітарні товари для готелів, фабрик, ресторанів, підприємств харчової промисловості, лікарень та інших об'єктів. - сайт є єдиним офіційним інтернет-магазином компанії Лізоформ. Вони пропонують професійну побутову хімію, антисептики й дезинфікуючі засоби, а також косметичні та санітарні товари для готелів, фабрик, ресторанів, підприємств харчової промисловості, лікарень та інших об'єктів.

За якими критеріями слід оцінювати засоби прибирання та прання, щоб не нашкодити собі та навести порядок в домі?

  • найперше це почати зі списку інгредієнтів. Якщо товар, який ви берете, не говорить вам, що в ньому знаходиться - зупиніться. Надішліть цій компанії повідомлення і не купуйте її продукт. Прозорість величезна при пошуку безпечних продуктів в наші дні. Хоча можуть бути безпечні продукти без розкритого списку інгредієнтів, у вас немає можливості дізнатися, що продукт, який ви збираєтеся використовувати, безпечний. Відсутність списку інгредієнтів - це великий червоний прапор, і ризикувати цим не варто. Склад без шкідливих інгредієнтів. Канцерогени, що містяться в побутовій хімії, можуть негативно вплинути навіть на дорослих, не кажучи вже про маленьких дітей і домашніх тварин. Тому намагайтеся вибирати продукти, що містять біорозкладні з'єднання. Особливо слід уникати фосфатів.
  • хороше очищення. Покупні миючі засоби для прання та побутові засоби для чищення повинні бути в змозі впоратися з самими різними забрудненнями, але водночас не повинні зашкодити посуду, постільній білизні або поверхні, на які вони наносяться.
  • 3.Універсальні властивості. Краще віддати перевагу тим засобам, які ефективні як при ручному способі очищення, так і при автоматичному способі очищення.
  • економічність у використанні. Чим економніше витрачається засіб, тим менше хімії навколо нас, та й з фінансової точки зору це вигідніше. Заощадити кошти також можна, якщо купувати побутову хімію в упаковках великого розміру.

У кожного з виробників своя спеціалізація. Їх продукція пройшла численні сертифікати, перевірені сотнями великих клієнтів. Працівники точно знають, які інструменти підходять для того чи іншого завдання. А мийні засоби та супутні товари менеджери вибирають під бюджет клієнта, потреби та специфіку бізнесу.
Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 15.04.2021 | Переглядів: 1474 | клининг, уборка, моющие средства

Читайте також на цю тему: