Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Огляд популярних мереж суші ресторанів в Рівному

Автор: Сергій Ковальчук, 23.04.2021, 11:29:28 Огляд популярних мереж суші ресторанів в Рівному

Куди забігти, щоб отримати смачні суші в Рівному? Закладів багато, але не скрізь вас чекають дійсно смачні страви від сушистів. На жаль, потрібно обирати. Але приділіть трішки уваги нашому переліку – ви зможете дізнатися, де найкраще замовляти страви японської та паназійської кухні у місті.

Суші Мастер

Заклад, який має багато прихильників. Тут готують чудові роли, суші та воки. Страв багато, усі вони створені за японськими та азійськими рецептами. Але задля того, щоб мати більше прихильників, у ресторані адаптують рецепти під смаки українців. Не всі азійські страви сприймаються чудово.

Серед переваг мережі можна відмітити:

  1. Чудове меню – страви на будь-які смаки можна знайти серед пропозицій ресторану. Тут завжди є супи та воки, чудові сети з ролів та суші, а ще салати та закуски. Трохи десертів не завадить для повноцінного перекусу, тому вони також є.
  2. Вегетаріанський розділ – для зручності вегетаріанців заклад виділив особливий розділ, де можна знайти страви без риби та морепродуктів. Звичайно, роли з овочами є у будь-якому ресторані, але вони не відокремлені, що створює деякі незручності при вивченні меню.
  3. Доставка – кур’єри спритно привезуть замовлення для клієнтів, де б вони не знаходились у місті. Оперативна доставка – це візитівка закладу, тому клієнти завжди впевнені в тому, що все приїде вчасно. Завдяки швидкості теплі страви не встигають охолонути. Цьому сприяють також спеціальні термопакети, які використовують сушисти при формуванні замовлення.
  4. Самовивіз – забрати страви можна самостійно, отримати їх за адресою одного з ресторанів міста. зручну адресу клієнт обирає сам.

Ninja Sushi - Доставка суші в Києві. Для справжніх цінителів!

Для того, щоб замовлення були вдалими, Суші Мастер пропонує акційні пропозиції. Це сети, які можна отримати зі знижками. Пропозиції змінюються, сети постійно оновлюються. Але постійні клієнти вважають, що завжди є те, що хотілося б придбати за акціями.

Суши Wok

Заклад працює також на доставку замовлення по місту. Але тут дещо менше страв у меню, бо ресторан спеціалізується в основному на ролах та воках. Є цікаві сети, можна створити вок за своїм рецептом, поклавши в нього інгредієнти серед запропонованих рестораном.

Кур`єр швидко привезе замовлення за адресою клієнта. тут завжди смачно та корисно, а також дуже швидко та вигідно.

Kvadrat Sushi&Pizza

Ресторан доставляє задоволення, бо тут є все, що може знадобитися для відмінного відпочинку з родиною або друзями. Чудові сети, воки, а також різноманітна піца. саме завдяки широкому вибору страв ресторан виграє серед конкурентів, бо не всі полюбляють роли, а замовляти їжу з різних закладів не зручно. З Kvadrat Sushi&Pizza зручно, а ще швидко та доступно.

KILOGRAMM

Найсмачніші роли можна отримати тут. Сети чудові, вони різноманітні та мають геть різну вагу. Отримати замовлення можна за будь-якою адресою міста, бо кур’єри з радість привезуть їх до вас.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 23.04.2021 | Переглядів: 1410 | суши, доставка, Рівне, суші

Читайте також на цю тему: